пʼятницю, лютого 24, 2017

Джеймс Бонд от фракции Блока Порошенко

"Шпигунські" пристрасті Верховної Ради

Четвер - традиційно, найплідніший робочий день українського парламенту, дійсно видався насиченим подіями. Деякі з них можна умовно поєднати єдиною темою – любов’ю окремих народних депутатів до пригод Джеймса Бонда.

Після сьогоднішньої ситуації зі "зникненням" народного депутата від фракції "Блок Петра Порошенка" Олексія Гончаренка, про представників пропрезидентської сили у Верховній Раді можуть з’явитися чутки, мовляв, якісь вони безсмерті кощії. Адже їх не бере ні отрута, ні можливе застосування кислоти, чи молотків для дроблення кісток. Їхня "смерть" можлива, хіба що, на виборах, і то – не завжди.

Насправді ж, ситуація з Гончаренком отримала зовсім не ті відгуки в інформаційному полі, на які, можливо, очікувала влада. З оприлюдненням інформації про "зникнення" депутата, в парламентських кулуарах розпочалася комедія (принаймні, журналісти нажартувалися досхочу). Така реакція, певно, здивувала депутатів від БПП, адже вони весь час закликали пресу до порядності та просили утриматися від "підколок" на цю тему. В принципі, історія могла скінчитися або цирком, або трупом. Але громадськість була налаштована на перший варіант.

Немає коментарів: