ПРОСМОТР БЛОГА ПО СТРАНАМ МИРА

суботу, липня 16, 2011

КАКОЙ НАРОД,ТАКИЕ СЛУГИ.ИБО "ВОЗМУЩАЕМСЯ" ТОЛЬКО СИДЯ НА ГОРШКЕ ,ИЛИ НА СВОЕЙ КУХНЕ,


МВФ, дай денег! Нам не хватает на надбавки депутатам

Сегодня, завтра и всю эту неделю будет проходить большая ложь, о которой не принято говорить вслух.По расписанию сессионных заседаний, народные депутаты на этой неделе должны работать в комитетах и фракциях. Но я лично не знаю депутатов - кроме бютовцев, которые дежурят в суде - которые бы остались в Киеве. Все остальное еще ​​с пятницы поехали на отдых. Почему с пятницы, спросите вы? Потому что в пятницу депутаты получили свои зарплаты и материальные пособия на отдых. Вот как выглядит калькуляция одного из народных депутатов, которую я получил на условиях, что фамилия его не буду. Оно и не принципиально, ибо примерно так же выглядят распечатки по зарплате в остальных депутатов.
http://blogs.pravda.com.ua/authors/leschenko/4e1c1382eb6d3/ 


 И на эти деньги придется жить до сентября!!!, –  жаловался  депутат.

 Особенно меня  размешили два пункта  два  .

 Первыый – это "материальная помощь" – 35 тисяч гривень просто для того, чтобы комфортно  отдохнуть.
Это 35 тисяч –  дополнительно к 25 тисяч зарплати, которая продолжает "капать"  во время  отпуска.

"І за ці гроші доведеться жити до вересня", – скаржиться депутат.

Особливо мене потішили два розділи.

Перший – це одіозна "матеріальна допомога" – 35 тисяч гривень просто для того, щоб комфортно відпочити.

Ці 35 тисяч – додатково до 25 тисяч зарплати, яка продовжує "капати" під час відпустки.

При чому 5 тисяч вартості депутатської путівки до санаторію додатково покриє та сама Верховна Рада з коштів бюджету.

Ну а друге – надбавка за інтенсивність. 3 тисячі 283 гривні помножити на 450 депутатів – виходить півтора мільйона з державного бюджету лише за компенсацію "нелюдських умов праці" народного обранця.

Особливе обурення викликає те, що в липні, за який депутат отримав цю "надбавку за інтенсивність", було лише... чотири сесійних дня.

Щоб ви розуміли, як це виглядає – сесійне засідання. Починається воно о 10 ранку, о 12 годині – перерва, потім з 12:30 до 14:00 – ще робота, з 14 до 16 – обід, з 16 до 18 – останній ривок на роботі.

При чому зовсім необов'язково працювати в сесійній залі – можна просто гратися в комп'ютерну гру , читати "Таблоїд", роздивлятися автомобільні новинки або дивитися телевізор.

У такому режимі, тобто з 5,5 годинним робочим днем, депутат працює лише два дні протягом сесійного тижня, у вівторок і четвер!

Решта два дні – у середу та п'ятницю – депутат працює лише з 10 до 14 години, тобто взагалі половину дня. Ну і, звісно, тут теж має бути перерва з 12:00 до 12:30.

За таке "навантаження" дійсно можна отримати додаткову плату. Тим більше якщо платять з коштів бюджету. Ну а справді, не лікарям же доплачувати ці гроші за їхню "інтенсивність"?

Поділитися





Немає коментарів:

Дописати коментар