ПРОСМОТР БЛОГА ПО СТРАНАМ МИРА

середу, квітня 16, 2014

Человек должен определится с кем он...лучше умереть в бою стоя, чем жить на коленях у врага...О СОЗДАНИИ ОБЩЕНАЦИОНАЛЬНОГО СОПРОТИВЛЕНИЯ УКРАИНЫ.

Ми виженемо окупантів з України, - Тимошенко (см. пресс-конференцию)
«План А» Путіна по захопленню України провалила Революція на Майдані, вигнавши кишенькових маріонеток. Тепер діє кремлівський «План Б» - озброєний. Потрібно вигнати окупантів з України. Ми оголошуємо про створення Загальнонаціонального руху опору Росії. У кожному регіоні спец мобілізаційні пункти для залучення охочих захищати свою батьківщину. Штаб буде поповнюватися військовими, правоохоронцями, спецслужбами, які готові приймати участь у діях проти агресії... На прес-конференції присутні досвідчені «силовики»: Г.Абрамчук, Беркут Київ, С.Бондарчук, О.Галака - нач ГУ розвідки, М.Мельник, О.Скіпальський і інші... Рух координуватиме свою роботу з Міноборони. На першому етапі будуть створені три бригади територіальної оборони у Харківській, Запорізькій та Дніпропетровській області. Батьківщина надає свої офіси для мобілізації добровольців. Фінанси йтимуть через створений Міжнародний Фонд...
О.Скіпальський: без широкої підтримки всього укрнароду перемогти агресора буде не просто.. На Сході залякують укрнарод. Підіймайтеся, допомагайте створювати народний опір. О.Галака, нач ГУ розвідки при Генштабі: Йде окупація і захват наших земель. С. Бондарчук: це тільки наша справа, як захистити Україну... Г.Аврамчук: человек должен определится с кем он...лучше умереть в бою стоя, чем жить на коленях у врага... Ми намагаємося організувати ті категорії громадян, які стихійно утворилися по всій країні і готові протидіяти. Три області - це тільки початок. Ю.Тимошенко: моє прізвище у бюлетені буде, але якщо на сході війна, то вести на цьому фоні агітацію з музикою не можна. Я займаюся Рухом опору. Бригади згідно закону мають можливості для отримання зброї та приймати участь в операціях. Штаб відповідь на війну яку оголосила Росія. Сподівалися на силові структури, але нині очевидно, що потрібна допомога народу. Про перемовини у Женеві: Росія хоче захопити більшу частину території. Сподіваюся на позицію світу щодо початку війни. Або Росію примусять вивести війська, або світ введе третій рівень санкцій і допоможуть Україні захиститися. Всі наші дії будуть скоординованими. Бригади працюватимуть для захисту східних кордонів, зокрема, у Донецькій і Луганській областях.