ПРОСМОТР БЛОГА ПО СТРАНАМ МИРА

суботу, липня 05, 2014

Злочинна Панда – 2, або кого боїмось?


 .Сьогодні під стінами парламенту відбувся невеликий мітинг на підтримку антикорупційних пропозицій міністра охорони здоров’я Олега Мусія. Але цей текст буде не про Мусія, і навіть не про корупцію.
Коли зранку підійшов до будівлі Верховної ради, мені  здалось, що останніх 8 місяців в моєму житті не було. Не було Майдану, не було протистояння з «Беркутом» 11 грудня, не було Грушевського, «мирного наступу» і «Бумерангу», не було втечі Януковича, Пшонки та Захарченка та обіцянок «Жити по новому».Як інакше пояснити те, що в кращих традиціях режиму власника Межгір’я парламент оточений кордоном правоохоронців? Якщо чесно, їх кількість мене так вразила, що про акцію я майже забув і фотографував здебільшого силовиків. 
  Особливо було «приємно» дивитись на те, як правоохоронці в бронежилетах,наколінниках та нормальному взутті патріотично тримають прапори України, в той час, як в зоні АТО під цими прапорами гинуть мобілізовані та добровольці, які не мають ні цих бронежилетів, ні наколінників, ні навіть нормального взуттяДивлячись на це все, так і згадується, вже колишній міністр оборони Коваль, який жалівся, що бійці вже по два-три місяці в зоні АТО, бо немає ким здійснити ротацію. Звичайно – на кого ж міняти, якщо потрібно кілька сотень розкормлених харь тримати в Києві – раптом хтось мітинг під ВР захоче провести.


Alex Ravchev (07/04/2014) durdom.in.ua