ПРОСМОТР БЛОГА ПО СТРАНАМ МИРА

четвер, березня 05, 2015

Україні і зброя: важкий вибір Обами

В нашій країні мільйони людей замислюються не лише про те, що в голові у Путіна . Однак не тільки у гаранта РФ є сумніви.
Барак Обама: є про що замислитися
Барак Обама: є про що замислитися
Патріоти України натрапили на свіжий пост у блозі «злого одесита». Свіжа інформація з-за океану і прогнози як воно буде далі, живо цікавить широкій загал.

“Буквально тільки, що завершилися слухання в Конгресі США, присвячені Україні, в яких безпосередню участь брала помічник держсекретаря США Вікторія Нуланд. Відверто кажучи, я не розраховував почути на цих слуханнях, що або нове, оскільки і так зрозуміло, що конгрес, всіляко намагається змусити президента США почати відправку летального зброї в Україні, суттєво програє Обамі з політичних можливостям … але, на жаль, не по волі.
Хоча, говорити, що Барак Обама безвольний президент досить необачно і слід розуміти одну просту річ – він веде свою гру, відмінну від гри Конгресу, Сенату і партій в цілому. І розуміючи стратегію цієї гри, можна адекватно оцінювати те, чого слід очікувати від США як Україна так і Росії.
Перш за все, Барак Обама, грубо кажучи, добуває свій останній президентський термін і найменше йому б хотілося піти з посади президента з клеймом “президент війни”. Йдучи, залишаючи гарячим конфлікт і передаючи його в руки кандидата від партії суперника, а в тому, що наступним президентом США буде республіканець я не сумніваюся, це, насамперед, гол у свої власні ворота і ось чому.
Продолжение-Патріоти України