ПРОСМОТР БЛОГА ПО СТРАНАМ МИРА

пʼятницю, вересня 25, 2015

Ваш хід, пане Шокін!

Оглупляя народ, наши вожди сами глупеют.( Виктор Суворов. «Святое дело»)
Ми вже звикли до того, що нас постійно закликають почати з себе. Обурюєтесь, що країну роз’їдає корупція, що без хабара не можна вирішити жодного питання? Не подобається, що високопосадова «еліта» безпардонно залазить у вашу кишеню (держбюджет)? Вас ображає хамство, бюрократизм, тяганина, відверте знущання чиновного люду?  

- А ви почніть з себе, - повчають нас вельможні крадії, хабарники і корупціонери. – Не крадіть, не давайте хабарів, давайте відсіч бюрократизму, тяганині й хамству. А там і ми до вас підтягнемось. І буде вам щастя.

Аж ось наш президент, дай йому боже здоров’ячка, таки засвітив промінчик надії. Поставив питання руба: сходи треба підмітати згори. Так і рубонув, вимагаю, мовляв, карати представників влади. Щоправда, не теперішньої влади, а колишньої, тобто «папєрєдніков», та то таке, як кажуть наші «миролюбні» східні «брати», лиха беда начало.



Браво пане президенте! Тепер слово за генпрокурором. Агов, пане Шокін, з кого почнемо? Мо’ з міністра економічного розвитку та торгівлі в уряді Януковича-Азарова? Не остання, прямо скажемо, постать у колишній «злочинній владі».

Ваш хід, пане Шокін!
Источник-ДД