ПРОСМОТР БЛОГА ПО СТРАНАМ МИРА

суботу, листопада 21, 2015

ДВЕ ПОЗИЦИИ НАРДЕПОВ. ДЛЯ В.ПАРАСЮКА(внефракционный) ГЕНЕРАЛ ПИСНЫЙ-ВОР И КОРРУПЦИОНЕР.ДЛЯ Ю.ЛУЦЕНКО(лидер франции БПП)-ОН МАЙДАНОВЕЦ,"ГЕРОЙ" АТО ПОБЫВАВШИЙ ТАМ АЖ ТРИ ДНЯ!!!!.

Удар Парасюка виштовхнув Пісного на світло


 Злочинністю в Україні боротиметься «Антибіотик» ZAXID.NET
Засідання антикорупційного комітету Верховної Ради України у четвер, 19 листопада, де народний депутатат Володимир Парасюк вдарив ногою у голову керівника управління боротьби із корупцією СБУ Василя Пісного, привернуло значно більше уваги ЗМІ до персони Пісного, ніж виступ з трибуни Верховної Ради того ж таки Парасюка місячної, у якому він прямо звинуватив Пісного у покриванні контрабанди.
Чому українці зацікавились особою Василя Пісного лише після удару Парасюка і що цьому передувало – з’ясовував ZAXID.NET.
Удар ногою, як останній аргумент

Однією з тем четвергового засідання парламентського антикорупційного комітету було питання про те, звідки у Пісного майно, не підтверджене його доходами. Пісний, нагадаємо, майже все життя працював на посадах в правоохоронних органах.
Позафракційний народний депутат Володимир Парасюк виступив із доповіддю про те, хто такий Василь Пісний, про корупційні схеми, у яких він нібито брав участь, контрабанду та інші правопорушення. Обоє сиділи за одним столом на відстані кількох метрів.
Продолжения-источник