вівторок, лютого 02, 2016

УКРАЇНЦЯМ ТРЕБА І ЗБРОЯ ,І СПРАВЖНІ ПАТРІОТИ !

  Москва у відстоюванні своїх імперських інтересів категорична. Війна не розпочалася б лише у тому разі, коли постмайданна влада (тоді ще на чолі з Турчиновим) не боялася Вулиці. Крим був зданий без спротиву, і внаслідок цього режим турчинових-авакових тримався на волосинці. Вони були змушені розпочати так звану “АТО”, бо в інакшому разі Вулиця змела б їх.
Українські патріоти сприйняли неминучість війни з Москвою як самоочевидний факт. Перемога над Януковичем вселяла надію на перемогу у боротьбі з сильнішим ворогом. Здавалося, що вогонь від “коктейлів” розпалив ентузіазм усього народу, змусив його повірити в себе, у власну силу, у перспективи, заради яких можна було сміливо йти на жертви.
Унікальна річ: коли турчинові-авакови намагалися виправдати власну бездіяльність, на Донбас їхали перші добровольці — люди без військових знань та навиків, із купленими на чорному ринку пістолетами і обрізами. Їхали, аби розвідати ситуацію і по можливості ліквідувати хоч кількох ворогів. Дехто із них не повернувся додому. Ці сміливці були історичним явищем: українська стихія бурлила, кипіла, виплескувалася через край. Якби підфарбований режим внутрішньої окупації не розпочав би “АТО”, стихія знесла б його.
Ця війна мала б стати тріумфом української волі. Принісши у ній жертви, українці довели б власне право бути сильною державною нацією. Кращі представники народу були готовими заплатити дорогу ціну, лиш би Україна із об'єкта перетворилася б на суб'єкт світової історії. Вони перемогли - Росії не вдалося зламати супротив України на сході !
А ТЕПЕР ВСІМ УКРАЇНСЬКИМ ПАТРІОТАМ ТРЕБА ОБ,ЄДНАТИСЬ І ЗАВЕРШИТИ САМОСТІЙНЕ СТАНОВЛЕННЯ УКРАЇНИ !
Порох хоче виділити 10 мілярдів на відновлення Донбасу.
Нагадаю:
- він цілеспрямовано послав на смерть тисячі хлопців і зараз реального управління військовою операціеє не має! За мість того, щоб виділити ці кошти на родини загиблих, поранених бійців, на допомогу родинам військових, на будівництво будинків для житла військовослужбовців та їх родин, та інші проблеми армії і військовослужбовців. - Він хоче виділити кошти, фактично на фінансування терористів в регіоні, тому як, регіон не контрольований Україною!
- ще раніше він віддав Крим (який 2 роки фінансує Український народ)

Поки Донбас та Луганськ належним чином не перейде під контроль України, про відновлювання інфраструктури регіону і речі не може бути!

Немає коментарів: