суботу, квітня 16, 2016

Георгій Тука: Я не бачу черги до військкоматів

Георгій Тука, голова Луганської військово-цивільної адміністрації
З поінформованих джерел дізнався, що на днях депутат Верховної Ради від шлакоблоку (такий собі «Дуня»)  провів у Лисичанську нараду з місцевими активістами «ригів».
Хвилювало Дуню (екс-мер Лисичанська і нардеп від Опоблоку Сергій Дунаєв. – ред.) одне питання: у будь-який спосіб «мочити губернатора».
PRщики Дуні розробили два-три напрямки «мочилова»:
1) Завдяки Туці область не використала минулого року бюджетні кошти на відновлення.

Так, не використала! Бо у вересні я заборонив виділення коштів без затверджених проектів та кошторисів, скасувавши одну зі схем розкрадання бюджетних грошей.
2) «Тука оточив себе озброєною охороною, яка лякає «мирное население».
Так, оточив. І не лише себе! Таке рішення ухвалювали «компетентні органи» і суд, який зобов’язав МВС надати мені охорону. Щодо моєї власної зброї (АПС) — маю законне право. До того, окрім АПС, маю ще й АК-47.
3) «Нам не нужны пришлые варяги! Мы тут сами поуправляем!»
По-перше, вся країна бачить результати вашого «управління». По-друге, я не бачу черги до військкоматів! Але бачу нестримне бажання «поуправлять»! Який дивний збіг обставин…
Іще один їхній аргумент: «Он не знает специфику региона».
Перекладаю людською мовою: він не знає, хто з ким і в якій схемі-темі сидить. Кого можна «мочити», а кого — ні. З кого варто вимагати сплати податків, а на кого варто «примружити очі». Кого кришують мєнти, кого — прокуратура, а кого — місцева СБУ.
Так от, Я НЕ ЗНАВ (!) специфіку реґіону. І не маю наміру її «знати». За моєю участю на хабарях вже брали і мєнтів, і прокурорів, і сбушників!
І далі гнобитиму всю цю «місцеву еліту». Всю! Незалежно від партій, прапорів, вишиванок і приналежності до кланів.
Навіть якщо для цього мені буде потрібно запросити інопланетян…
Джерело: George Tuka

Немає коментарів: