ПРОСМОТР БЛОГА ПО СТРАНАМ МИРА

неділю, серпня 07, 2016

ЗАКОН ЗЛОЧИНЦІВ



Вбивство Плотницького може бути більшою радістю для Москви ніж для Киева. Добратись до Плотницького могли тільки офіцери російських секретних служб.
Плотницький був би засуджений до вищої міри кари в Києві, але перед цим цілий світ би почув про неймовірні злочини російських політиків проти українського народу. Тож вони сховали його так, щоб він вже ніколи не зміг розповісти правду про кремлівських та іньших політиків.
Крім цього, це вже не секрет, Росія вже готова до переходу на нову більш жорстоку фазу відношень до України. Очевидно, в новій фазі потрібні нові виконавці, тому що робота буде трохи іньша. Так що окупанти одним махом всі проблеми вирішили - і секрети сховали і місце праці для нового вихованця Кремля підготовили.

Тому я проти террористичних вбивств. Всі злочинці повинні прийти до законного покарання тільки через справедливий суд.
Ворога треба знищувати, або він знищить Україну. Але набагато більше користі було би для українців, якби українські розвідники викрали б Плотницького, привезли в Київ і судили відкритим судом з показом по телебаченню.
Вирок – вища міра кари і знов з показом виконання вироку по телебаченю.
Така кара Плотницького справила би набагато сильніше враження на ворогів як фото його машини в полум’ї. Після такого показу на весь світ, азарт до мордування українців в Україні дуже би зменьшився у більшості ворогів та зрадників України.
А може прийшов вже час щоб почати в Києві викрадати членів банди, до котрої належав і Плотницький та судити їх, як я писав, з показом по телебаченню?
Але на сьогоднішній день – чим би дитя не тішилось, лиш би не плакало.
Закон Злочинців:
Використати когось для виконання злочинів, а потім вбити, щоб сліди замити і перейти до виконання нових злочинів з новим виконавцем. centerofstarcivilization.org

Немає коментарів:

Дописати коментар