середу, листопада 13, 2019

Про середньостатистичного мешканця Росії.



Згідно власного дослідження і аналіза програм та політичних ток-шоу на російському телебаченні Українським кризовим медіа-центром для більшості росіян ТБ залишається основним джерелом інформації. Середньостатистичний мешканець РФ дивиться телевізор 4,5 години на день. 90 % людей старше 60 років дивляться ТБ більше 6 годин.Таке багаторічне політичне зомбування росіян в російських ЗМІ та ТВ привело до вкрай негативної думки громадянами Росії до США, Україна та ЄС. Це 94% негативних новин про США , про Україну – 91 %, про Європу – 85 %.
Що говорять про Європу?

 Нестабільний, небезпечний регіон, що розкладається. Він має безліч проблем і «токсичні» цінності. Європа продовжує санкції проти Росії виключно через тиск США. Європа зобов'язана Росії за звільнення від нацизму, і Росія має право знову «навести порядок» в Європі.
 Що говорять про Україну?
 Держава, що руйнується, зі слабкою владою, якою керують з Вашингтону. Війна на сході України зображується Кремлем як громадянська, в ній страждають російські люди, тому борг Росії їм допомогти.
Що говорять про США?
 Найагресивніша в світі країна, і тільки Росія може протистояти їй. США підтримують війни, тероризм, перевороти і т.д. США використовують Європу і Україну як інструменти у боротьбі проти Росії. На жаль сьогодні українські СМІ не дуже сильно протистоять російської пропагандонії як на внутрішньому полі,так і зовнішньому.Особливо в напрямку інформації для громадян ОРДЛО,де російська мережа пропагандонії цвіте і розцвітає брехнею і фейками про те що діється в Україні.
Вячеслав Мазуренко

Немає коментарів: