ПРОСМОТР БЛОГА ПО СТРАНАМ МИРА

суботу, квітня 25, 2020

По страницам Telegram kanala /25/04/2020

Roman Donik 
Ну меня реально выбешивает, что десятки, сотни фсбшных попов МП, молящихся за Путина и Гундева, благословляющих боевиков л/днр и не платящих ни копейки налогов в бюджет Украины, умышленно разносивших инфекцию, лежат в больницах, а те за чей счет содержатся эти больницы умирают потому что им не успели или не смогли оказать квалифицированную помощь.

AllГолобуцький.
А тим часом: Путін в бункері підписав два закони, котрі напряму стосуються України і загрожують нашій нацбезпеці - про звільнення мешканців Донбасу від мита при отриманні громадянства Росії і про дозвіл отримувати російське громадянство, зберігаючи українське.
Тобто, Україну тепер ніхто не повідомлятиме, що громадянин такий-то відмовляється від її паспорта, бо хоче стати громадянином Росії. Кремль розраховує, що завдяки цим законам кількість мешканців окупованих територій з російськими паспортами зросте з 200 000 до кількох мільйонів.
А ситуація "там мешкають мільйони російських громадян" перетворює деокупацію Донбасу на геть іншу, значно складнішу задачу, обтяжену судовими розглядами і новими потрактуваннями міжнародного права.
В Україні цього нахабного виклику не помітили: жодної заяви від влади поки не було. А загроза більш ніж реальна і дуже масштабна.
Андрій Смолій 
Саме поняття «нових облич» повністю дискредитоване. По суті, всі ці люди були використані на викинуті. Данилюк, Рябошапка, Нефьодов, частина депутатів від СН, навіть Богдан. На їх місця приходять добре перевірені особи часів Януковича, які добре знають як «працювати» з бюджетами, урядом і країною.
Для цього і був створений це проект. Повна дискредитація та 100% реванш. В усьому.

Немає коментарів:

Дописати коментар