ПРОСМОТР БЛОГА ПО СТРАНАМ МИРА

неділю, червня 28, 2020

Бидло саме лізе від зеленої влади.



Автор: Serhii Marchenko
Слуга Народу, ви казали, що порохоботи роблять з вас бидло. Але з вас не треба робити бидло. Бидло саме лізе з вас так, що дуже складно це не помітити.
В історії з бидлом Корнієнком і Алахвердиєвою ваше загальнопартійне бидло виявилося сильніше здорового глузду. Ви могли засудити бидлодепутата Корнієнка і зберегти обличчя партії. Бо всі ми люди і іноді можемо робити дурні вчинки. Саме тому засудження помилки члена партії така поширена практика на Заході.
Його навіть не обов'язково було виганяти з фракції – любителя повій Яременка ж залишили і ваш виборець це схавав. Але ніт! Як справжнє, еталонне бидло, ви робите вигляд, що нічого не трапилося.
Ви сците в очі всій країні, коли на стрім
 у прямому ефірі
 кажете, що це монтаж.
Ок, сцанина в очі для вас стиль життя. Але ви принизили навіть власних колег-депутаток. Тепер кожна слуга народу-жінка знає, що вона більш-менш рабоча баба і колеги по партії обговорюють з президентом, кому з вас можна вдуть.
Через кілька років люди будуть згадувати ваше правління як найганебнішу сторінку в історії України. Бо всього за один рік ви не тільки просрали все, що можна було просрати і завалили економіку, збільшили безробіття, побудували поліцейську державу. На додачу до всього цього, ви виявилися таким бидлом, що навіть наш, скажімо прямо, не святий нарід, не зміг цього винести.

Немає коментарів:

Дописати коментар