ПРОСМОТР БЛОГА ПО СТРАНАМ МИРА

суботу, липня 18, 2020

Ліміт Зеленського на слова «російська агресія» на 2020 рік вичерпано.



  Вячеслав Мазуренко
6 роковин страшної трагедії в небі над Донбасом, коли російські регулярні війська завезли БУК та збили пасажирський літак рейсу МН-17. Катастрофа забрала 298 невинних життів. Попри всі спроби Москви перекласти відповідальність на Україну, цивілізований світ дуже швидко з’ясував обставини і знає, що головні винуватці катастрофи сидять в Кремлі.


Однак, в Зеленського знову забракло сміливості вказати, хто справжній винуватець цієї страшної трагедії. Він говорить про початок судового процесу над "можливими винуватцями", жодним словом не згадуючи Росію, її регулярні війська чи Путіна.

До речі, це той самий Зеленський, який восени віддав Путіну головного світка у справі про МН-17 Цемаха, щоб приховати міжнародний злочин Росії.

Вчорашнє вичавлене Зеленським «російська агресія» під час урочистого засідання Верховної Ради – це вимушений крок, аби загасити попередній скандал із його неадекватною реакцією на вбивство нашого військового медика.

Однак, ліміт на «російську агресію» на 2020 рік тепер вичерпано, тож ловіть нові порції «тієї сторони», «можливі винуватці» і інші завуальовані назви російської агресії.

Немає коментарів:

Дописати коментар