ПРОСМОТР БЛОГА ПО СТРАНАМ МИРА

суботу, липня 11, 2020

Про "размишлізми" ворогів.



Віталій Бала   
1. Читаю і слухаю політогів, які продовжують обговорювати оприлюднені "святим" Деркачем ніби розмову Порошенка і путіна.
2. Чому ніби, бо має бути експертне підтвердження автентичності голосів.
 3. Але, навіть, якщо і була така розмова у 2015 році, то події у 2015, 2016, 2017, 2018 і 2019 роках ніяким чином не пов'язані з тією розмовою.
4. Я, розумію чому все це зараз обговорюють на телеканалах кума Х.йла, я розмію чому це обговорюють політологи, але я не розумію, чи вони розуміють, що це штанга.)

 5. В Україні вже декілька років поспіль з'явилось дуже багато "глашатаїв", яких називають політологами, до речі, мене також так називають, хоча з 2002 року, коли було засноване Агентство моделювання ситуацій, я всім журналістам неодноразово говорив, що я не політолог.)
6. Політологи це капітани очевидності, яку за гроші вони з великим натхненням намагаються змінити.
7. Це насправді кумедно, але працює і люди, які дивляться ті інформаційні помийки кума Х.йла вірять у це, бо так сказали у телевізорі.
8. Я, не поважаю ні журналістів, які працюють на тих каналах, ні політологів, які там несуть повну... Вони працюють проти України і я їм це казав і буду казати. Гроші грошима, але ви всі є ворогами України.
9. У нас взагалі війна, яку веде з Україною росія, якщо хтось не у курсі. І ситуація насправді, на мою думку, може бути дуже поганою, але хочу сподіватись, що тільки для ворогів України. 10. Все буде Україна!

Немає коментарів:

Дописати коментар