ПРОСМОТР БЛОГА ПО СТРАНАМ МИРА

понеділок, липня 06, 2020

Воно знову злякалося!



Вячеслав Мазуренко 
 Зеленський знову злякався вимовити «росія», коли говорив про захоплення Криму.
Під час виступу з нагоди Дня Військово-морських сил України, президент Зеленський злякався напряму назвати загарбників Криму – Росію і Путіна, зате звинуватив постмайданівських керманичів України в здачі півострову.
"Скажу вам відверто, ми, українці, ніколи не пробачимо тих, хто анексував Крим. І ніколи не пробачимо тих, хто не дозволив українським морякам завадити цьому".


Навіть не хочеться зараз нагадувати преЗеденту, який проспав п’ять років війни, що Україні на початку 2014 року було НІЧИМ захищатись, бо боєздатної армії НЕ БУЛО.

Не хочеться нагадувати також, що цей випад Шостого передусім спрямований проти Юлії Тимошенко, яка в 2014 закликала здатися Росії без бою.

«Жоден танк не повинен виїхати з казарми, жоден солдат не повинен підняти зброю, бо це означатиме програш... Ніякого воєнного стану і активізації наших військ!».

Більше цікавить, як в одній маленькій голові вміщуються абсолютно протилежні речі. Тут він заявляє, що українські моряки мали битися зі спецназом РФ і військовими ЧФ РФ в Криму, які переважали наші сили в десятки разів і це завершилось би великими втратами для України. А з іншого боку він судить свого попередника за банальну планову ротацію українських кораблів через українську Керченську протоку для захисту українського Приазов’я, бо це була «провокація» та «ризик життям українських моряків».
Переслано із телеграм канал Зелені чоловічки.

Немає коментарів:

Дописати коментар