ПРОСМОТР БЛОГА ПО СТРАНАМ МИРА

четвер, липня 09, 2020

Урок історії для проросійських пропагандонів в Україні від Франсуа Олланда.



"Порошенко з Путіним постійно підвищували голос один на одного. Російський президент так рознервувався, що став погрожувати остаточно розчавити військо свого візаві. Це видало, що російські війська на Сході України є. Путін схаменувся і взяв себе в руки…Порошенко невідступно захищав суверенітет своєї країни, тоді як Путін домагався автономії для "повсталих провінцій" і хотів відтягнути припинення вогню ще на три тижні. Я швидко зрозумів, що Путін хоче виграти час і відтермінувати припинення вогню на якомога пізніший час, щоб дати змогу сепаратистам оточити українську армію та завоювати додаткові позиції» - з мемуарів Франсуа Олланда «Уроки влади» про переговори в Мінську.


Навряд чи б після такого ставлення до себе, після купи санкцій проти РФ та значних економічних втрат Кремля, Путін говорив би «обнімаю» своєму ворогу. Саме тому від цих записів вже встиг відхреститись прессек Путіна Пєсков.

«Компромат» Деркача – випускника школи КГБ та члена ОПЗЖ – виглядає як черговий інформаційний вкид проти українців і особисто проти Петра Порошенка. Показово, нову порцію плівок опублікували наступного дня після перемоги Порошенка в суді над ДБР, яке нині очолює адвокат Януковича. А зробив це колишній регіонал та  радник Азарова в день народження Яника.
із Телеграм канала Зелені чоловічки

Немає коментарів:

Дописати коментар