суботу, липня 25, 2020

Із сказанного в FACEBOOK

Вячеслав Мазуренко
prm_ua‬: 
Спецназ отримав особистий наказ президента Володимира Зеленського не вирушати на пошуки розстріляних евакуаційних груп на Донбасі‬. Смерть під контролем президента. Чотири дні - саме стільки, тобто повільно і довго, вмирав в "сірій зоні" поранений український солдат після того, як Володимир Зеленський взяв ситуацію "під особистий контроль".
 Микола Бульба: Чи знає світ, що за 6 років натворила орда в Україні: закатованих і убитих - близько 14 000; скалічених - більше 60 000; сиріт - більше 7200; біженців - близько 1 500 000 . Чомусь пригадалось, що той "коридор" біля Іловайська, у якому KZPи розстріляли багато наших захисників називався "зеленим". Отакий от "зелений коридор".
А тепер маємо "зелену владу" по усій Україні...
* доречі, там також особливо "відзначився" ЗЕлений нині Хомчак Юрій Каракай: Нагадаю. Крім відкриття Бескидського тунелю, у 2018 році в Україні запрацювали 83(!) нових і відновили роботу 7 потужних заводи. За чотири роки - 207 нових! Зеленський танкер в Одесі підняти не може. Безсоромно піариться на досягненнях Порошенка. А ще якихось 15 місяців тому ми жили в успішній, гордій, сильній країні, зі стрімко зростаючою економікою.
 Юрій Луценко: Моє гасло на місцеві вибори дуже просте: чим менше «зелених», тим більше можливостей для розвитку країни. Я би взагалі намалював плакат із зеленим маком і написав «ніколи знову».
 Олександр Турчинов: Я очолив штаб партії, яка є єдиною проукраїнською опозицією. Загрози, які нависають над Україною, вимагають від патріотичної частини суспільства об’єднуватися і визначатися.

Немає коментарів: