суботу, березня 06, 2021

Це ви втратили цю дружбу,а не ми.

Вячеслав Мазуренко

Колись ми були товаришами .Ми були близькі во всьому,даже на далеких відстаннях друг від друга. Ми не втрачали зв'язку, зустрічались в Москві або в Пітері, в Днепрі чи Запорожьї.Переписувались і передзвонювались. Але пришла весна 2014 і ми побачили чого варта ця «братська дружба» .Побачили ту чорну російську пропагандонію яка неслась на всіх телеканалів в Росії.Про кровавих бандерівців ,хохлів і нацистів які убивають руськоязичне населення на Донбасі.

Я задавав запитання що думають про все це мої сослуживці .які проживали в Росії.з якими ми зустрічались,служили  декілька років на атомній субмарині .І в відповідь почув.що ми зрадили братів по крові. Деякі повністью порвали стосунки.Вони не захотіли зрозуміти,що ми стали не «хохлами» ,а українцями.  Що,українці просто захотіли бути вільними і незалежними

.Що право самих українців рішати, кого вибирати. як нам жити і з ким дружити. Вже сьомий рік   пропагандони там в Росії продовжують кричати на весь світ.що нас там,на Донбасі, не має.Що там  іде «громадянська війна», а Крим,який захопили по злодійські був вічно руським. Мені дуже  прикро.що мої товариші по службі вірять всьому цьому,вірять своєму кремлівському карлику- гебісту і його пропагандонії . Продовжують віряти гебісту який розв’язав війну з Україною.та і не тільки з Україною.А Грузія,Сірія,Кавказ де гинуть російські солдати і офіцери.Раді чого? Раді якої ідеї? Раді чого Кремль тратить міліарди карбованців на ці війні?А може їх краще було б потратити на росіян,щоб вони зажили краще? Ви.шановні росіяни серед яких є і багато моїх сослуживців.родичів,втратили т.з «братерську» дружбу на десятки років, в 2014 році.коли ваш Путін розв’язав війну з Україною ,а ви її  підтримали і  сьогодні підтримуєте . Це ви втратили цю дружбу.а не ми., І розплата  незаставить  себе ждати.Вона наступить  так створен світ!

 

Немає коментарів: