ПРОСМОТР БЛОГА ПО СТРАНАМ МИРА

понеділок, березня 22, 2021

Из сказанного в Твиттере.

Herman Aksom @eternalrailway Боже мій, в країні зеленого беспредела табличку розмалювали. Будівля ОП тепер просто відповідає внутрішній потворності. Не можна зганьбити і спаплюжити цю будівлю більше ніж це зробили ермаки, зеленські і татарови з венедіктовими. 

 Олекса Моцно Лютий @tendertorg21 · Про борщовий набір знаєте, знаєте, що в порівнянні з сезоном минулого року яйця подорожчали на 60%, цукор на50%, олія на 35%, хліб на 12% , макарони на 9%, сир, масло, молоко на 5%. ЛюдиЗе боролися за дешеву цибулю і капусту ! Це ж основні продукти харчування!!! Смачного,їжте ..

 Выпас Ватоцефалов @O1CZrj4V9J4AOce · Порох не доллар, чтобы всем нравится, не Бог, не кумир, не идол, а хороший кризис - менеджер, достойный уважения, он вытаскивал страну из дерьма. Но 73% решило иначе. їм в г@вне привычнее и комфортнее. Їм наплевать что там за краем корыта и кто в это корыто помои льет. · Ну все, як годиться! Аваківська тітушня стінки пописала, бичків накидали... Сподіваюсь, на@рати під дверима не забули? Щоб потім на Пороха списати?

 

Немає коментарів:

Дописати коментар