неділю, серпня 29, 2021

Пропагандоновське лайно нікому не потрібні!

 

Всі ці пропагандисти, єдінороси, вагнерівці та інші лицеміри і зрадники - ви потрібні сьогоднішньої Росії до тих пір, поки вас можна використовувати. Потім вас просто викинуть і забудуть. Ви - витратний матеріал, корисні ідіоти. Рюзькій мір - це велика брехня. Вона вбила десятки тисяч людей і покалічила долі мільйонів. У розвиненому світі вам нікуди бігти - вже не відмиєтеся. Ось декілька сюжетів.

 1. Євгенія Більченко - професор кафедри культурології та філософської антропології педуніверситету імені Драгоманова, систематично принижувала українську мову і культуру в своїй викладацькій діяльності і соцмережах. Тепер кинута "своїми" з обох сторін запоребріка  

 2. Екс-депутата від Партії регіонів, донецького бізнесмена Павла Климця (власник донецького горілчаного заводу «Олімп») посадили в Росії на 9 років суворого режиму. Польовий командир бойовиків ДНР Олександр Ходаковський розповідав, як ще в 2014-му «Олімп» фінансував його бандформування «Схід» і виділяв йому 50-90 тис доларів. І ось Россіюшка віддячила Климця за цю допомогу, як змогла.  

3. Зливні бачки "Страна.УА" і "Шарій" кинуті кураторами на взаємне розтерзання.  

 4. Колишнього «міністра доходів і зборів ДНР», соратника Захарченко - Олександра Тимофєєва (Ташкента) посадили в російську в'язницю за шахрайство.  

 5. У Казахстані любителя Росії посадили на 7 років. Хуйло не помітив   Ну і вишенька на десерт - "Інженера викинув на вулицю завод, на якому він пропрацював майже півжиття"   Ну і спортсмени виступають без прапора, вчені і журналісти позбавлені професії або примушені брехати, поліція і військові зроблені учасниками злочину... Історій таких багато. Буде більше. Пожинайте плоди системи, яку ви побудували на своїй брехні або за мовчазної згоди.

Джерело 

 

Немає коментарів: