ПРОСМОТР БЛОГА ПО СТРАНАМ МИРА

четвер, вересня 23, 2021

Дайте ж Шефіру лимон.Може ще сценарію не прочитав і з режисером не порадився, як себе в кадрі вести?

 
Тарас Чорновіл 🇺🇦
Оскільки на Банковій заявляють, що це "помста олігархів", то треба не вертольотами кружляти над лісами й імітувати операцію перехоплення через багато годин після "замаху", а підняти список усіх олігархів, з якими зустрічався Шефір. А він з багатьма мав справу. І домовленості якісь приховані, і зустрічі нічні. А там були й обіцянки, і зобов'язання. От нехай тепер розсекретять усі візити Шефіра до потенційних замовників "теракту" та суть його домовленостей і зобов'язань. Тоді все зразу стане ясно, адже перший постулат кримінології: шукай мотив. Шукай, а не вигадуй!

І Зеленський у такій ситуації може почуватися під загрозою. Врятуємо нашого зєпрідєнта! Закликаю Раду ще раз проголосувати провалений в липні слугами запит до президента з вимогою опублікувати перелік осіб, яких пропускали в ОПу. А ми вже серед них віднайдемо тих олігархів, які можуть мститися за "антиолігархічний" закон і невиконані обіцянки та збережемо першу задницю країни від ворожих посягань.

І останнє. Дайте ж Шефіру лимон. Бо він якийсь аж занадто радісний був на брифінгу в МВС. Ну геть ніякого трагізму. Може ще сценарію не прочитав і з режисером не порадився, як себе в кадрі вести?

Немає коментарів:

Дописати коментар