ПРОСМОТР БЛОГА ПО СТРАНАМ МИРА

суботу, листопада 13, 2021

Ти паразит, Вова. Справжній еталонний паразит, який не приносить жодної, навіть випадкової, користі.

Дафо-болтоблогія
Визнати, що сраша таки накопичила купу військ біля кордонів (а там вже навіть «Гради» стоять у рядок), і тут же назвати журналістів та медіа, які про це кричать, панікьорами, пропагандистами війни і ще бозна ким.
Визнати енергетичну кризу, але звинувати при цьому якісь сторонні сили, оминаючи по кривій дузі питання, чому ж не було зроблено запасів раніше, коли була можливість.

Розповісти про олігархів, що купують депутатів, маючи при цьому справу у НАБУ про гроші у конвертах, які отримують твої ж, Вова, зелені тушки! Чи тобі нагадати, як виглядають смітники біля Ради після якихось важливих голосувань, повні банківських стрічок та обгорток від готівкової маси.

Ну а потім взагалі почати говорити тільки про себе, описуючи якогось олігарха, який не має Батьківщини, а країна для нього – то лише ресурсна база. А ти маєш Батьківщину, Вава? Коли називав Україну проституткою, коли реготав із Майдану, висміював Армію – то це ти про свою Батьківщину казав?
А хіба для тебе, недомірка гундосого, країна – не ресурсна база? Ти хоч копієчку податків сплатив? Чи тільки смокчеш з неї побільше і побільше, крадеш і ховаєш по офшорам. Це у природі називається паразитизм.

Ти паразит, Вова. Справжній еталонний паразит, який не приносить жодної, навіть випадкової, користі. І позбавити країну від тебе та твоєї влади – то не гріх, Вова. То елементарна санітарно-епідеміологічна обробка. Гігієна, чув про таке слово? 

ТГканал

Немає коментарів:

Дописати коментар