ПРОСМОТР БЛОГА ПО СТРАНАМ МИРА

вівторок, листопада 02, 2021

Весільні генерали при смотрящіх Єрмака

Тарас Чорновіл

Сьогодні засідають слуги. Слугам треба оголосити свою чітку й принципову позицію з кадрових питань. Їм доступно пояснили, якої вони хочуть кадрової політики, а вони, невдячні, раптом почали комизитися й тихо бурчати, що якось не так собі це уявляли. Але на те вони й слуги, щоб ще більші слуги від зовсім верховного слуги їм донесли й таки запхали в голови, кого вони насправді мають хотіти.

Тож, деякі рішення ухвалені, хоча бажаючих їх підтримувати явно замало. Але на такий випадок є ще дві олігархічні групи. Тому в середу, коли голосуватимуть за нові призначення, все пройде більш-менш.

Щодо вже підтверджених рішень, то про них уже деякий час говорять. Міноборони має очолити Рєзніков, а МінТОТ Верещук. Стосовно останньої й було глухе невдоволення. Обурювалися, що Зеленський уже нав'язав цю подружку Тараса Козака їм в кандидати на мера Києва. І сорому від того було стільки, що й досі відмитися не можуть. Ага ж: "Мости стомилися - Верещук підбадьорить", Мері Попкінс хрєнова... Призначення дійсно абсолютно безглузде. Це як Безуглу в президенти Академії Наук послати.

 А стосовно майбутнього міністра оборони... Це, звісно, незрівнянно краще за Тарана. Досвіду - нуль цілих, зеро десятих, але Таран  ще й у мінусі, тому хоч якийсь "прогрес". Ні, справді, Рєзніков хлопець тямущий. Якби він міг бути самостійним у своїй діяльності, освоївся б швидко й виглядав би на посаді не найгірше. Але ж розуміємо, що його роль там - бути весільним генералом при смотрящіх Єрмака. Тому повна дупця що там, що там...

Немає коментарів:

Дописати коментар