ПРОСМОТР БЛОГА ПО СТРАНАМ МИРА

середу, грудня 01, 2021

Добірка цікавих українських патріотичних каналів

 

Дмитро Чекалкин 

До вашої уваги добірка цікавих патріотичних каналів, на які рекомендуємо підписатися. Потрібно максимально насичувати медіапростір українським та об'єднуватися у боротьбі на інформаційному фронті задля щасливого майбутнього України! 

🇺🇦@oleksiihoncharenko -  канал депутата Олексія Гончаренка — найзапекліші битви з російськими пропагандистами і "зеленою владою" відбуваються саме тут. Дізнавайтеся першими про важливі події та будьте в курсі найцікавіших інсайдів.

🇺🇦@istoriya_ukrainy (https://t.me/istoriya_ukrainy) - найбільший канал про історію України. Кожного дня разом вдосконалюємо знання про історію нашої Батьківщини!

🇺🇦@porohobotchenko - головний порохоботський канал новин. Територія вільна від зеленої плісняви. Армія! Мова! Віра! [та цукерки Рошен]. 

🇺🇦@dmitriy_chekalkyn - канал завзятого порохобота, людини, яка веде боротьбу за Україну на інформаційному фронті з самого початку російської агресії та у вишуканій інтелігентній манері підпалює сраки ворожим пропагандистам. 

🇺🇦@a_shtirlitz - актуальні новини з фронту, 200 бригада і багато іншого про небратів.

🇺🇦@KAPVEY (https://t.me/joinchat/TVonMFppdD0fl1oU) - Тикай вату мордою у факти.

🇺🇦@operativnoZSU - Актуальні та оперативні новини ЗС України, ситуація на фронті і все про українську армію.

🇺🇦@moja_ukraina - краса України через призму фото і художнього мистецтва, найкраща українська музика та перлини української поезії.

🇺🇦@OstanniyCapitalist— найбільший паблік про капіталізм. Канал про фінанси, інвестиції, перемоги ринку, свободи та капіталізму.

🇺🇦@donetch - блог донецького бандерівця

🇺🇦@knputhebest — проблеми та перемоги України, історичні та культурологічні пости,  політгумор та демосковизація.

🇺🇦@Archivartifacts - фото, особисті документи та артефакти із архівів КҐБ та інших спецслужб країн колишнього соцтабору.

🇺🇦@privatnamemarnya - той самий львівський паблік з мемами, який посадив руснявого антивакцинатора Остапа Стахіва в СІЗО. Підписуйся задля порції якісних галичанських мемів.

🇺🇦@DaphniaBlog - «Навіть якщо вас з'їли, у вас все ще залишається два виходи: з гумором (але це не точно) про все, що відбувається навколо».

🇺🇦@kgbfiles - документи радянських спецслужб. Автор буває в архіві СБУ та постить найцікавіші знахідки

🇺🇦@rozumaha - Політичний Магдіяж. Канал політолога та фахівця з гібридності Євгена Магди. Про політику всередині України та за її межами - влучно та іронічно.

🇺🇦@chornovil_official - Офіційний канал Тараса Чорновола. Тільки якісна аналітика та чесні думки.

🇺🇦@trembita_ua - канал української музики. Тільки найкраща музика кожного дня. Легендарні хіти і головні новинки на будь-який смак. Українська музика прекрасна!

🇺🇦@uaeuxperts  -  викриття інформаційних операцій Кремля, експертні оцінки подій та міжнародна політика від Марії Авдєєвої.

🇺🇦@costukraine - все про економіку, ваші податки, підприємництво, інвестиції, якою буде ваша пенсія.

🇺🇦@moovchyky_ua - розважальний канал з короткими відео та кумедними гіфками з українським колоритом! Дивіться мувчики, чорноброві, та не з москалями😁

🇺🇦@gistapa - славнозвісний Фашик Донецький. Ворог "народу днр". Мешканець окупованого рф Донецька.

🇺🇦@kinokraina - найбільша база фільмів та серіалів українською

🇺🇦@irynagerashchenko - канал народної депутатки, співголови фракції ЄС у Верховній Раді. Відверто про важливе для України та всіх нас.

🇺🇦@berezoview - Канал політтехнолога та журналіста телеканалу "Прямий" Тараса Березовця, автора ютуб-каналу https://youtube.com/channel/UC7FEBULCrgaFxH05t6mYeHA. Все найважливіше про закулісся української та міжнародної політики.

🇺🇦@right_inside_ua - Спортивно-патріотичний телеграм-канал. Український спорт має бути насправді українським. Вболіваймо разом за Україну та українців на спортивних аренах світу!

🇺🇦@rock_bez_mezh — українськомовний канал про рок-музику. Тут на вас очікують музичні добірки, авторські тексти про різноманітні рокові колективи, лікбез по музичних стилях, добротний гумор та чудова атмосфера🎸

🇺🇦@Sharpreview - Авторський канал Олега Шарпа: політика, економіка, історія, прогнози, тренди, інсайди, добрий гумор, злий сарказм.

Немає коментарів:

Дописати коментар