ПРОСМОТР БЛОГА ПО СТРАНАМ МИРА

вівторок, січня 18, 2022

Краще мерзнути на мітингу біля суду, ніж потім мерзнути в російських тюрмах..

 


Дмитро Чекалкин

 Hawthorn:

Все ж поняли что произошло? Зелень очень надеялась что им не придется марать руки неправосудными решениями и фальсификациями, что ПП позволит им остаться чистенькими и просто смоется от греха подальше. Но Порох им такого подарка не сделал.  

сиця~Кіцуне:

Той хто допомагав виводити вкрадені кошти з країни під час війни, коли кожна гривня була важлива, судить того хто цю країну втримав.

Не знаю, як це можна сприйняти.


Нічого, у Всесвіту бумерангів на всіх вистачить...


Isolda67fox:

От  така  фуйня,  малята:  Зеленка  заохочувала  людей  повідомляти  к…апам  про  переміщення  українського  війська  і це не державна зрада. А Прошенко з лайна  витягнув  Україну і тримав її протягом п'яти років на  рівні, то це виявляється  зрада??? Українці! Просипайтеся...


andrii vn:

Коли Путін зрозумів, що Порошенко йде на спротив російській окупації. То з 2015 розпочав інформаційну війну проти Порошенка. І хто були рупорами кремля в Україні…: Зеленський, Стерненко, Дроздов, Фаріон, Скрипін, тощо. Вони є агентами кремля, а їх прихильники то корисні ідіоти.


25Mr.Zorg:

Все что могла родить "квартальная" власть" это :  Ермак и Татаров, Дубинский и Бужанский, Лещенко и Гогилашвили. Жены, любовницы и секретарки на ключевых постах.

Где их титаны политики? Кто из них способен сколотить антипутинскую коалицию, привезти нам аналог Безвиза или Томоса?


Олег Леусенко:

Ви помітили, як за 2 добі російські окупанти на Донбасі притихли? Втратили ненависть до нас? Ні.

Агресор вичікує, як Зеленський виконає вимогу ху^ла по нейтралізації Порошенка.

Це головна умова Путіна, щоб дозволити паяцу подивитись йому в дупу. А потім ще Єрмак всуне штаймайєра.


Герман Аксьом:

Зелена шваль вже здуває пил з класичного антимайданівського чотиритомника:

1. На Майдан нікто не прішол;

2. Пусть ідут работать, а не на Майданах стаять, бездельнікі;

3. На Майдані терорісти і екстремісти;

4. Праізашол гасударственній переварот фашиствующіх малодчікав.


По количеству хором спущенных на ПП медиа-тузиков, сразу становится понятно, ну сбитый летчик же, интересный только кучке агрессивных сектантов, ага.


Лисуня:

Вчора зносили свої твіти ДБР, погранслужба. СБУ зняло оголошення про розшук Порошенка. Суддя знявся на больничку.

Фраєра якісь не ті пішли.

Кажуть суддю бачили на молдовському кордоні


КРИМський УКР:

От подивитесь, суд над Зеленським відрізнятиметься від суду над Порошенком, швидку суддя собі точно не викликатиме. Бажаючих судити блазня — стоятиме черга.


Vera:

Красномовний «антирейтинг» Пороха сьогодні був присутнім в аеропорту Киів та під Печерським судом. За Зе і цих великих « політиків» стільки людей не вийде ніколи. За зє навіть лєнка навряд чи вийде


Герман Аксьом:

Як і належить щурам, Арестовіч нарешті втік з цієї дірявої зеленої шлюпки. Але в історію вже вляпався назавжди. Як ім'я Вадіка Тітушки стало "нарецательним", так і ім'я "Люся арестовіч" назавжди залишиться безславним символом жалюгідності політичної проституції у воюючій країні.


Йозеф Кнехт:

Навіть якщо остання прошмандовка пішла з ОПУ, значить вони повні банкрути. Такі люди як Арестович доять до останнього. У них принципів немає.

Немає коментарів:

Дописати коментар