ПРОСМОТР БЛОГА ПО СТРАНАМ МИРА

неділю, січня 02, 2022

Президент без опознаватєльних знаков.

 

Дмитро Чекалкин 

 єнот біндера:

Президент без опознаватєльних знаков. Хз якої країни. Ні гімну, ні гербу, ні прапорів. Просто якесь хайло прочитало по складах вітання і пошутіло про твітерян. Сам факт, що це лайно ходить по нашій землі - ганьба. Ох курва і вибрали, ох і зашибісь стало...


Кіт Вчений:

Позитив є в тому, що потєрпєвший хочаб не поздоровляло мудий норіт на тлі московського прапора під їхній гімн. Хоча какаяразніца хуженєбудєт!


Hon. Judge Dredd:

"Щоб сусіди до нас із пляшкою, можна й із зброєю і без стуку, бо мені катастрофічно немає на що сісти" - сказав у новорічному зверненні національний лідер


Gheorghe Bandu:

Хочу просто нагадати, що двадцятихвилинний короткометражний фільм з назвою "Привітання Зеленського з Новим Роком", знято, не з першого дубля, за наші з вами гроші: Гроші платників податків.


Hawthorn Healing:

Антураж кстате тоже не из речи президента, а из советского голубого огонька, помните там в зал садили доярок, свинарок, передовиков производства, летчиков и чабанов в длинных папахах. Ну вот же оно. Даже Малинин не по гражданке явился на самый охраняемый в стране банкет.


Каменяр:

Хєрапутало 2 роки тому відпустило беркутівців що розстріляли 70 майданівців, терористів, які в 2014 підірвали харківський мітинг і вбили людей втч дитину Даню Дідика, Терезу що катувала наших полонених, а ти йдеш до цього хєрапутала щоб посидіть з пустими тарілками в його відосику.


Сметанат борщу:

Коли потерпіле брехало у своїй новорічній промові, що рік був важким, згадалося, що слуги "прибарахлилися" за цей рік на мільярди доларів.


Зе трогатєльно просив святкувати з рідними і тими, кого любиш, а Лєнки там не було. Чи я іі не впізнала?

- Наказана за скумбрію по 8 грн :)


Сергій Таран:

Через скандали партію Зеленського «Слуга народу» збираються перейменувати. Там на повному серйозі вважають, що перейменування врятує політичну сил від падіння рейтингу. 

Як тепер називатимуть партію Зеленського? 

Свати народу? Великі крадівники? 

А які ваші варіанти?


Треба перейменувати партію "Слуга нарота" на "Дешева скумбрія"

ТГканал

Справді, буде простіше для всіх, якщо вони вже нарешті перейменуються в "антимайдан", яким вони і є від початку.

Немає коментарів:

Дописати коментар