ПРОСМОТР БЛОГА ПО СТРАНАМ МИРА

середу, січня 19, 2022

В Україні нема президента. Є в кращому випадку кінчений неадекват, неспроможний ухвалювати рішення

 

Тарас Чорновіл  (ТГканал)

Увесь цивілізований світ бачить колосальну загрозу масштабного нападу Рашки. Весь світ уже давно не очікує якихось дій від колаборантської влади. США вислали експертну групу Пентагону, яка без участі зеленої влади вивчають потреби нашої армії для ефективного протиставлення агресії. Нові озброєння надходять від партнерів без запитів і узгоджнь та очікувань, коли Зеленському проведуть черговий детокс і він якось там зреагує.

Навіть візити високопосадовців до Києва відбуваються вперше в історії без попереджень. Одна річ, що ситуація екстраординарна, а інше - з ким погоджувати? В Україні нема президента. Є в кращому випадку кінчений неадекват, неспроможний ухвалювати рішення, а в гіршому - повністю залежний від путлєра резидент.

От і з візитом Блінкена геть невдобно вийшло. Зеленського з Єрмаком і Кулебою про це поставили до відома за день, а Порошенко, як видається, знав ще у Варшаві. Звідти й такий упевнений тон. Схоже, на Заході розуміють, що у випадку нападу влада не зробить адекватних дій та ймовірно втече разом із більшістю зелених слуг. А на когось опиратися в країні потрібно. От просто подумайте: хто в країні може організувати такі дії й заходи, якщо не Порошенко? Нам це зрозуміло, а Байдену та іншим партнерам хіба ні? І спроба ізолювати цю людину якраз напередодні ймовірного вторгнення у всіх наших партнерів викликає дуже жорсткі питання: чия це політика - Києва чи Москви.

Немає коментарів:

Дописати коментар