ПРОСМОТР БЛОГА ПО СТРАНАМ МИРА

понеділок, вересня 26, 2022

«Етнічні чистки»: тепер зрозуміло, чому китайці так активно підтримали росію у війні проти України

 

Мобілізація в росії промаркувала поділ росіян на елітних та непородистих. То й самий Дагестан вийшов на мітинги, бо там «забривають» в солдати не 1%, не 5%, а відсотків 90 чоловіків призовного віку.👉 Російська армія дедалі більше набуває азійських рис, що дуже і дуже на руку Китаю: йому вигідне скорочення населення РФ на тих територіях, які йому кортить контролювати:


👉👉 Виглядає, що: Китай дав згоду на війну Росії проти України;


👉👉 Насправді: погодив поступове знищення населення РФ (звісно ж, щоб з часом заселити ці «ісконокітайскіє» землі і не тільки ці). 


Зібрав для вас головні підтвердження такої версії:


📍в 2022-му кількість померлих в РФ на 1 млн перевищуватиме кількість народжених. За перші 5 місяців - мінус 430 тис. осіб; 


📍щонайменше 100 тис. росіян [судячи з логіки бойових дій] будуть ліквідовані на війні проти України до кінця 2022 р. Це працездатні та молоді чоловіки;


📍через коронавірус (який, до речі, походить з Китаю) тільки офіційно померло 681,1 тис. росіян. Переважно - це мешканці азійської глибинки;


📍після початку повномасштабної війни з Росії втекли 150 тис. осіб. Через мобілізацію кількість втікачів збільшиться у декілька разів;


📍розвіддані вказують на те, що в РФ погіршується ситуація з алкоголізмом, суїцидами: рівень самогубств в РФ вже один з найбільших у світі, а на алкоголізм поскаржився навіть Путін. 


‼️ Через міграцію, ліквідацію окупантів в Україні, зростання смертності, нової хвилі коронавірусу, алкоголізму, суїцидів і т.д. Росія, судячи з усього,  втратить тільки в 2022-му - додатково до офіційних прогнозів - близько 1,5 млн осіб. 


Тут варто додати, що заселеність азійської частини РФ значно менша, ніж європейської. Масове вимирання населення на цих регіонах позначиться дуже відчутно, особливо внаслідок «етнічних чисток», на які перетворилася мобілізація в російській Азії. Призов чоловіків  призведе до великого дефіциту робочих рук, і Піднебесна «погодиться» допомогти «братньому російському народу», відправивши своїх гастарбайтерів.


Пекіну вигідно не зупиняти війну, але при цьому не допомагати Москві. Чим більше росіян загине, тим швидше звільниться територія. 


Нам своє робити. Вірте в ЗСУ та підписуйтесь на «Орестократію (https://t.me/orestokratiia)»

Немає коментарів:

Дописати коментар