пʼятницю, вересня 30, 2022

Кремлівське ху@ло вирішило погратися в дідуся Мороза.

 

Путін приміряє новий образ: він вирішив погратися в дідуся Мороза. Але йдеться не про доставку новорічних гостинців, а намір заморозити європейських партнерів України: «несподівано» "Газпром" повідомив про «поломку» одразу двох газогонів - "Північного потоку-1" (який постачав газ до Німеччини) та "Північного потоку-2" (що так і не запрацював). У Кремлі припустили, що це диверсія. А європейці відверто заявили, що ці «потоки» були підірвані, і натякнули, що - з використанням російських підводних човнів. 


🫵А тепер головне - що ж насправді відбулось? 


📍Судячи з усього, Росія сама влаштувала диверсію, аби знизити тиск в європейських мережах.


📍Коли б підлеглі Путіна «ручками» закрутили б крани, то «Газпрому»  загрожували б штрафи за зрив поставок, а так «винні в усьому терористи», під якими традиційно мається на увазі відомство Шойгу.

 

Зверність увагу: Оті ватні ігри в «діда Мороза» з підривом «Північного потоку-1» обійдуться російській скарбниці щонайменше в 10 млрд дол. Схоже, у голові старенького «дідуся» уже геть зірвало запобіжний клапан. 


Зараз працюватиме - головним чином - лише газогін через Україну, але і його Кремль може зупинити. Росіяни погрожують ввести санкції проти "Нафтогазу" і заблокувати всі платежі українській компанії. Тому оплачувати транзит через Україну вони не будуть, що зупинить постачання. 


А тепер жирний знак оклику: не здивуюсь, що Кремль звинуватить США у підриві російських «потоків». Яке буремне  життя!!!


Вірте в ЗСУ та підписуйтесь на «Орестократію (https://t.me/orestokratiia)»

Немає коментарів: