четвер, вересня 29, 2022

Ну, що? Рашка остаточно визначилася із своїм місцем та значимістю у світі.

 

Тарас Чорновіл

Ну, що? Рашка остаточно визначилася із своїм місцем та значимістю у світі. Ще недавно була у G-8, а зараз - головні союзники: Еритрея, Науру, Нікарагуа, практично знищена Сирія й анексована Білорусь. Навіть Іран та КНДР спішать зректися партнерства з такою "величчю". Зараз у клубі "обраних" добавився ще один гравець - Зімбабве.

 


До москви прибула делегація з Зімбабве на чолі із спікером парламенту Мудендою. От уже, коли прізвище відповідає суті! Ця муденда відчитала з папірцяя текст, який, напевно, приготував для нього якийсь Соловйов. Усе, як передбачено рашистською пропагандою. 


Раніше б такого гостя в госдуру й не пустили, хіба посидів би на балкончику, вислухав вітання, помахав ручкою й забрався. Зімбабве - президентська республіка, спікер там фігура нікчемно дрібна. А нині їхні депутати із серйозними мордами слухають якогось міжнародного попрошайку. Зімбабве одна з найбідніших країн світу - 204 місце за ВВП на душу населення, там відбулася найдикіша в світі інфляція - аж до купюр у 100 трильйонів доларів. А ще свого часу уславилися тим, що в скарбниці залишилося 217 доларів. І надходження зовсім припинилися. Мусили жебрати в сусідів, щоб ті позичили на вибори. Зрештою, скоро й рашка буде такою самою. Тут головне напрямок руху. Ще на пам'яті одного покоління, коли Зімбабве (тоді Південна Родезія) було однією з найуспішніших країн регіону...

ТГканал

Немає коментарів: