ПРОСМОТР БЛОГА ПО СТРАНАМ МИРА

неділю, жовтня 09, 2022

Рашистів до дна

 


Європейський інститут 

(Euroin)CNN повідомляє, що Німеччина оголосила про додаткові постачання зброї Україні. 

За словами очільниці міноборони країни, Україна отримає систему ППО IRIS-T та близько 100 танків із Греції та Словаччини. 


Очевидно, йдеться про танки радянських серій; низка країн (зокрема Греція і Словаччина) раніше висловлювали готовність їх передати Україні, якщо Німеччина компенсує це постачанням танків серії Leopard II. Домовленість формулювалась довго – і, схоже, вийшла на фінішну пряму.


Але жорстокий залповий удар ракетами по Запоріжжю із численними влученнями у житлові будинки показує, що ППО України потребує подальшого посилення, а ЗСУ – ще більше броні для вскриття порядків окупантів, які закопалися на українських землях.


Сподівання на це пов’язують із зустріччю в «форматі Раммштайн». Днями дізнаємось результат – рух рашистів до дна має бути прискорено.


1. Станом на 1 жовтня 2022 року міжнародні резерви росії зменшились на 4,41%, або на $24,972 млрд. Про це повідомляє Центробанк росії. 

Зазначається, що 30 вересня обсяг міжнародних резервів "під впливом негативної переоцінки" зменшився на 1,6% (на $9 млрд).


2. Уряд росії вирішив скоротити витрати на медицину та підтримку економіки. 

Витрати федерального бюджету за статтею «національна економіка» у 2023 році буде урізано майже на 20%. Фінансування держпрограми «Розвиток промисловості та підвищення її конкурентоспроможності» у 2023 році скорочується на 30%. Держпрограма розвитку енергетики втрачає 26%.

Витрати за держпрограмою «Розвиток фармацевтичної та медичної промисловості» зменшуються на 29%. Розвиток охорони здоров'я», згідно із проектом бюджету, втрачає майже 5% фінансування. Федеральний проект "Розвиток інфраструктури охорони здоров'я" стискається на 22%. 

Загалом на «національній економіці» та медицині влада росії має намір заощадити 867 млрд рублів. Гроші, як і майбутнє росіян, спалюються у безнадійній війні.

 


3. Японія запровадила санкції проти більш ніж 80 індивідуальних осіб та 9 організацій з росії.


4. МАГАТЕ не визнає Запорізьку АЕС російським об'єктом. Про це заявив голова організації Рафаель Гроссі.


5. Азербайджан має намір збільшити постачання газу до Європи щонайменше вдвічі (до 2027 року).

У 2022 році Азербайджан вже збільшив постачання газу до Європи на 40%.

https://t.me/euro_in

 

Немає коментарів:

Дописати коментар