вівторок, жовтня 25, 2022

Ніж у спину Шойгу: два коротких висновки на полях розслідування The Insider і Bellingcat

 

The Insider та Bellingcat назвали імена співробітників (https://war.obozrevatel.com/ukr/raketi-na-ukrainski-mista-navodyat-it-shniki-i-rozrobniki-igor-u-skladi-zs-rf-znajshli-sekretnij-pidrozdil.htm) таємного головного обчислювального центру, що наводить ракети по Україні. Це, за великим рахунком, означає ось що:🫵 Персональну відповідальність злочинців. 


👉 Одна річ, коли тицяєш джойстиком, ніби у компʼютерній грі, спокійно вбиваючи координати мирних обʼєктів в Україні,  і відчуваючи над собою потужний дах міноборони РФ.  Зовсім інша історія знати, що цей дах скляний, і за твоїм злочином спостерігає весь світ. 


👉 Тепер чимало «оленів» з відомства Шойгу розумітимуть, що після поразки орків у війні проти України, вони нестимуть персональну відповідальність, а їх злочини - документуються і доказові. 


 🫵 У Росії почалася нова фаза внутрішньої війни.


👉 Bellingcat нібито повʼязаний із британською розвідкою, але у кожному з резонансних розслідувань організації озвучуються дані, які під силу було зібрати лише російській спецслужбі. 


👉 Згадаймо прекрасне розслідування щодо отруєння Скрипалів, коли було вивернуто чимало «внутряків» російської військової розвідки. Саме в той період Шойгу (якому підпорядкована розвідка) розглядався як наступник бункерного. Після міжнародного скандалу, замість лаврів переможця отримав підсрачник лузера. 


👉 Сьогоднішня сенсація також сповнена закритої інфи, котру могли наковиряти тільки аборигени російських спецслужб. 


Для чого «колеги» по силовому цеху дратують заслуженого оленяря країни, не так важливо. Суть в іншому: ця міжвидова боротьба знекровлює Росію та деморалізує «вторую армію міра». Схоже, що російська гра в кальмара вже розпочалася. 


Підписуйтесь на «Орестократію (https://t.me/orestokratiia)», разом спостерігати цікавіше

Немає коментарів: