ПРОСМОТР БЛОГА ПО СТРАНАМ МИРА

понеділок, листопада 07, 2022

Заградительные отряды убийц собственных солдат. .В гитлеровской армии-эсессовцы.В путинской вагнеровцы.

 

Йшов на вакансію охоронця, а потрапив у рабство до вагнерівців на ДонбасіЖурналіст і координатор проєкту «Ищи своих» Володимир Золкін розповів, звідки беруться так звані російські «добровольці» на війні, та як працюють загороджувальні загони вагнерівців.


Золкін - це той самий блогер, який бере інтерв’ю у полонених рашистів:


📌Прийшла людина в охоронну фірму в Росії влаштуватися охоронцем. Їй дають підписати стандартний договір. Попереджають, що буде відрядження. А виявляється, що це відрядження у Луганськ. «Охоронці» починають прозрівати, але назад дороги вже нема.


📌У російському тилу стоять загороджувальні загони. Це групки вагнерівців, які справді пройшли гарячі точки та для яких вбити – звична справа, а також кадирівці. І вони погрожують прибулим, що застрелять кожного, хто не виконуватиме наказів.


📌Таких дурників розбивають на п’ятірки та відправляють в окопи. Якщо - пручаються, їх реально розстрілюють. 


📌У вагнерівців є «контейнер», в якому незгодних б’ють і катують. Контейнери є скрізь, де стоять "пригожинці". Після такої «обробки» навіть бунтарі ламаються і покірно йдуть на забій.


📌Моральний стан таких військових – ніякий. Більшість з них за першої нагоди здається в полон ЗСУ. 


📌До мобілізованих ставляться так само, використовуючи як гарматне м'ясо. 


🫵 Як часто росіяни «бронюють» місця у полоні, чому вони менше бояться полону, ніж повернення до РФ можна почитати тут (https://war.obozrevatel.com/ukr/zolkin-u-rosijskogo-kerivnitstva-printsip-nema-polonenih-nema-problem.htm).


🫵Відео-версія на каналі в YouTube (https://youtu.be/VeKzQg8O70Q).


І не забудьте підписатися на ТГ-канал «Орестократія (https://t.me/orestokratiia)» та одноіменний YouTube-канал (https://youtube.com/channel/UCU92_VhWQ2uSsUt2vOjZmBw)

Немає коментарів:

Дописати коментар