середу, листопада 09, 2022

Маніпуляція статистикой кремлівського упиря

 

Росія маніпулює статистикою загиблих для економії на «гробових». Вже «заощаджено» $9,6 млрд!‼️ Уряд РФ заплатив 148,5 млрд рублів ($2,4 млрд) компенсацій за вбитих на війні в Україні вояків. Зважаючи, що держава встановила по 9,4 млн рублів за кожного убієнного, загиблими у Росії вважаються 15,8 тис. рашистів, підрахував ТГ-канал «Можем объяснить». 


🫵 З цього я роблю три висновки:


👎 Росія не доплатила за вбитих щонайменше  $9,6 млрд! Математика проста: Генштаб ЗСУ звітує, що «хороших рускіх» вже 78 тисяч, множимо на 9,4 млн рублів і отримуємо 733,2 млрд руб… або в доларовому еквіваленті $12 млрд гробових… з яких путінський режим реально виплатив лише $2,4 млрд. 


Кожен доправлений до Московії труп «освободітєля» - прямий  удар по федеральному бюджету. Ось чому військове командування РФ налаштоване так щедро підживлювати українську землю своїми громадянами. Через це, наприклад з 484 членів екіпажу «Москва» офіційно визнано судом загиблими лише 17 осіб, інші наче «відправились поплавати у холодній морській воді та тимчасово не повернулись». Безумовно, якась частина моряків врятувалася, але й кількість членів екіпажу була значно більшою. 

Тільки по «Москві» воєнна машина зекономила 4,9 млрд руб, або $80 млн. На ці гроші можна придбати пристойну вже яхту.  


👎 Ризик загинути на війні для кожного «защітніка руського міра» високий, а отримати його родині гробові - 1 до 5. 


👎Путін і Шойгу брешуть навіть самі собі: згідно з офіційною статистикою «вторая армія міра» втратила вбитими лише близько 6 тисяч бійців. Фактично  уряд визнав загиблими майже втричі більше.

Немає коментарів: