середу, грудня 28, 2022

Знову більше 500 дохлих лапотників за добу. Слава ЗСУ!


Вячеслав Чорновіл

Починаємо день із добрих новин. Ще один класичний мото-стрілецький батальйон ворога сумарно пішов чорту в зуби. Більшість із цих шалених щоденних втрат рашисти несуть на Бахмутському напрямку, але, звісно ж, не тільки. ЗСУ шаткують ворога по всій лінії фронту та далеко в глибині їхніх позицій. І не тільки.

От мені цікаво, а записав Генштаб до зведення тих орків, які приказали довго жити на стратегічному аеродромі в Енгельсі після "неприльоту туди неукраїнського небезпілотника, якого збили по касатєльной і бєз патєрь"? Оскільки наші не признали офіційно своєї участі, то можу припустити, що ні. 


А наші контратаки й удари йдуть скрізь щодня. У московитів більше нема тилу на окупованій території. Он Анатолій Штефан "Штірліц" учора сповістив про свіжину з непоганими зірками на погонах. Дослівно:


"Сьогодні, в результаті феєрверку влаштованому в одному з штабів російських окупантів, орієнтовні втрати окупантів склали 12 - 200, серед них:

- новопризначений командир бригади;

- начальник артилерії бригади;

- начальник розвідки бригади;

- інші офіцери управління.

до 7 осіб склали санітарні втрати".


А це ж основа командування цілої бригади, після чого вона надовго стає некерованою. Таких подій щодня дуже багато, вже не кажучи про Бахмут, де вражину буквально викошують, а воно все лізе, як саранча. 


На жаль, у тій їхній вигрібній ямі вартість людського життя настільки низька, що будь-яка кількість втрат прямого вибухового ефекту не спричинить. Але вода камінь точить...


До речі, на Новий рік уже за 105 тисяч буде. І це при звичній прижимистості нашого Генштабу, який вимагає купи доказів на кожного утилізованого орка.

Немає коментарів: