ПРОСМОТР БЛОГА ПО СТРАНАМ МИРА

пʼятницю, січня 06, 2023

В Україні є свої Герої десантники!

 

Маруся Звіробій

В Дніпрі демонтують пам'ятник Маргелову. Шановні десантники-старовіри, ознайомтесь детальніше з інформацією про Маргелова, аби не нести пургу.

В. Гайдукевич:

Тут пишуть Дніпро позбувається привидів радянського минулого? Давно час.  Маргелов - окупант, каратель, реалізатор радянських агресій. Він той, кого зараз ДШВ знищують гуртом і в роздріб на усіх ділянках фронту - цинічне, підступне зло, яке могло бути героєм лише в цинічній і підступній Імперії Зла.


Довідка: 

- Маргелов в 1939-1940 роках бере участь в Зимовій  Війні. Це коли СРСР накинувся на маленьку Фінляндію і отримав в рило...  хоча й окупував та відірвав фінських територій і досі не повернув. 

- Маргелов керував операцією "Дунай" - 1967 рік. Це вторгнення і окупація Чехословаччини. Реалізатор бажання Москви не відпустити Прагу за будь-яку ціну. 

- Маргелов НЕ Є батьком десантної справи в СРСР, він її не придумував, не стояв у витоків. Першим в СРСР був Леонід Мінов - коли і звідки Мінов привіз "модну течію" - гугліть, але Маргелов дійшов до десанту через 20 років після.

- Маргелов є ідеологом десанту, як сил вторгнення (СРСР не розглядав десант, як силу захисту своєї території, це була сила агресії).

- Маргелов є ідолом тих, хто прийшов знищити Україну. Якби він жив в наш час, він був би поруч із Суровікіними і рештою. Відтак йому не місце в будь-яких музеях, які стосуються героїки УКРАЇНСЬКОЇ зброї. 


ЗСУ не є спадкоємцями Червоної і Радянської Армій, котрі є окупаційними для України. Українці брали участь в цих арміях вимушено і в наслідок збройної окупації нашої країни і повалення державності в 1921 році. Це трагедія бездержавної нації. Окупація закінчилася в 1991.

Немає коментарів:

Дописати коментар