ПРОСМОТР БЛОГА ПО СТРАНАМ МИРА

суботу, травня 06, 2023

24.02.22 р росія відкрила ящик Пандори для себе.

 Саме кумедне, що росія, після повномасштабного вторгнення в Україну, стала першою з топ країн, яку почали атакувати. Важко уявити було до 24.02, що на росію, Китай, США хтось може напасти. Ці країни завжди нападали чи вели проти когось воєнні дії (за виключенням Китаю, той економічно). Тобто США і росія це ті країни, які атакують, а не захищаються.


І по прикладу росії ми бачимо, що вони не були до того готові. Тим паче, навіть зараз вони нічого не можуть зробити, бо територія велика і її нереально захистити.


Одне те, що радянські Стрижі змогли пролетіти >500 км по росії і влучити в стратегічний об'єкт, один з трьох об'єктів ядерної тріади, де базується стратегічна авіація здатна нести ЯЗ. Це говорить лише про те, що якби атака на росію була б повноцінною, масштабною чи, навіть, не одним двома стрижами, а тим ж шахедами по 20-30 за раз, то росія б палала. А про ракети і взагалі годі казати.


Тим само росія показала НАТО, що у випадку війни, європейська частина росії буде знищена за лічені години чи дні (всі стратегічно важливі об'єкти: в/ч, аеродроми, склади, тощо).


Тому ті, хто каже, що НАТО боїться росію і програє їй і тільки Україна може з нею воювати, не варто забувати, що це в нас немає зброї, авіації, ракет.


Так що 24.02 росія відкрила ящик Пандори для себе.

Джерело

Немає коментарів:

Дописати коментар