понеділок, липня 17, 2023

Ой, дуже здивували. Та їм ще в нас учитися й учитися.

 


Тарас Чорновіл

Ой, дуже здивували. Та їм ще в нас учитися й учитися. Як до критики ставилися в Кучми, нам пам'ять про Георгія Гонгадзе пригадає. Янукович більше на репресії та беркутів покладався. А ще ж була прем'єрка Жуля Володимирівна, яка через суд провела рішення із забороною критикувати її та очолюваний нею уряд. Про ображеного Бубочку вже й згадувати не доводиться. Уже для "контраргументів" тітушок відродив та наймерзенніших політтехнологів януковича мобілізував.

Ну й, на кожному кроці тільки чути верески: "СБУ! Чому ще Чорноволом не займаєтеся?!" Кажуть, що там до цих демонстративно-показових повискувань одна мандатра з фракції слуг приєдналася. Ще не бачив, але логічно...


Але є одна обставина, яка мене реально лякає. У нас Єрмак дуже захоплюється тим, що називають глобальним півднем. Навіть до Копенгагена їх запросив, щоб показати західним союзникам, чиї поради зеленій опі більше до душі. То в Зімбабве ж ніби канібалізм не практикують. А досвід Центрально-Африканської республіки (екс імперії) він та його опа переймати часом не планують???

Джерело

Немає коментарів: