ПРОСМОТР БЛОГА ПО СТРАНАМ МИРА

понеділок, серпня 21, 2023

Втрати російської погані на українській землі

Тарас Чорновіл

Дані від Генштабу про втрати ворога. Поки без коментарів і деталей. Офіційної інформації мало, неофіційна не верифікована. Про наш наступ інформації взагалі обмаль. Про спроби ворожого контрнаступу на північному сході ніби бачимо, що всі вони без результатів.


 До речі, а вас не дивує, що в Україні якимсь дивним чином найактивніше розганяються та коментуються саме ті (а часто буває, що й лише ті) статті зарубіжної преси, в яких подається особливо песимістичний підхід до наступу ЗСУ й майбутнього України? От у Вашингтон Пост вийшла така стаття, вся суцільно в посиланнях на анонімні джерела з негативними оцінками й поганими прогнозами. То вона в нас скрізь. А її критика від провідних експертів та у відомих виданнях у нас майже відсутня. 


У нас, насправді, все дуже важко. Та ще й влада країни безперервно лише шкодить, але армія нині є єдиним безумовним джерелом оптимізму. А от поведінка численних політиків аж до самого верху та дивний вибір статей для цитування може свідчити лише про те, що населення готують до переговорів з ворогом і якогось перемир'я. А головне - звинуватити в цьому мають саме наших західних союзників.

Немає коментарів:

Дописати коментар