ПРОСМОТР БЛОГА ПО СТРАНАМ МИРА

понеділок, жовтня 09, 2023

Великих ризиків для України немає.

 

Олександр Мусієнко

Ситуація (https://24tv.ua/viyna-izrayili-vpline-vona-dopomogu-ukrayini-vid-zahodu_n2407768/amp) в Ізраїлі навряд чи вплине на допомогу Україні, адже це цілком різні питання. Росія може скористатися тим, що відбувається лише для створення інформаційно-пропагандистського ефекту. Відтак великих ризиків для України немає.


Все, що відбувається – це війна окремих держав Сходу проти глобального Заходу. Вона відбувається на різних майданчиках бойових дій і час від часу спалахує в різних місцях. Мета цього одна – продемонструвати слабкість Заходу й не життєздатність західного проєкту цивілізації.


За лаштунками цих процесів перебувають Іран та Росія і невідомо, яку роль зберігає Китай, бо з одного боку, він це підтримує, а з іншого – залишається максимально далеко, щоб уникнути будь-яких звинувачень. Відтак, на тлі всього цього можуть збільшуватися конфлікти там, де буде така змога. Наприклад, у місцях, де вони не згасали, або залишалися невирішеними – все це ми зараз бачимо.


Ізраїль очевидно переможе терористів ХАМАС, але питання в тому, що робити з тими, хто був за лаштунками цієї ситуації.

Відтак, країнам Заходу сьогодні важливо залишатися єдиними та діяти заодно.


Це все елементи війни, яку ведуть і проти нас, і проти Заходу, а ми все-таки прагнемо бути частиною Заходу і, думаю, такими і є. Все, що відбувається, не може відвернути увагу від України, адже це проблема одного цілого, тому, думаю, нам не варто чекати перегляду якихось рішень

https://t.me/musiienko_oleksandr

Немає коментарів:

Дописати коментар