суботу, листопада 25, 2023

Основна опора та надія сьогодні на всіх рівнях Зеленського -Ермак.Татаров і інші.

 

Тарас Чорновіл
Тут інсайд від нардепа з провладної фракції Голос Ярослава Жєлєзняка про ймовірну підготовку деяких кадрових рішень. Желєзняк не є опозиційним депутатом, тому це повідомлення з владних коридорів. Він у ефірі Radio NV заявив, що скоро можуть звільнити заступників голови зеленої опи Ростислава Шурму та Олега Татарова. Він доволі прозоро натякнув на причину таких рішень, нагадавши, що 63% бюджету України наповнюють міжнародні партнери, та додав, що вони "дуже б не хотіли отримати ситуацію, в якій гроші їхніх платників податків крадуть". Фактично, Желєзняк сказав, що таке рішення має бути реалізоване під прямим тиском наших союзників.


Сам Зеленський тримається за корупціонерів, розкрадачів, зрадників, "як вош кожуха". Саме вони є його основною опорою та надією на всіх рівнях. Але баласт часом доводиться скидати. Що ж, якщо дотиснуть, то це вже добре. Але верхівка цієї антидержавної піраміди досі непорушна - про Єрмака не згадують. А це означає, що зміни будуть тільки косметичними - конкурентів завгоспа замінять на людей із його власного кола.


Татаров і Коломойський є конкурентами для Єрмака. Шурма доволі скоро зблизився якраз із Татаровим. Олігарх поки в сізо з не зовсім певними перспективами. А з Татаровим у крота бувають регулярні "перестрілки" по нижчих членах команд. Досі Зе зберігав альтернативу й не допускав концентрації всієї влади в руках Єрмака. Як складеться - побачимо. А сам завгосп не дарма ганяв до США. Той візити країні лише дуже сильно зашкодив - перспективи допомоги знизилися. Але головна мета була не щодо України, а стосовно себе прекрасного. Я про це розповідав тут і на ютюб. Схоже, що через лобістів ще на якийсь час закріпився й пробує зміцнити своє положення у владі.

https://t.me/Chornovil_official

Немає коментарів: