ПРОСМОТР БЛОГА ПО СТРАНАМ МИРА

середу, листопада 08, 2023

Куди не плюнь всюди Ермак..щоб ми робили без нього?

 Держдеп вчергове спокійно заявив: ми не підштовхуємо, не просимо та не закликаємо Україну сідати за стіл переговорів з рф. Нічого про Україну без України.Ця чергова офіційна заява підтверджує іншу істину: всі ідеї переговорів з ворогом йдуть із середини країни, від української влади.


Те, що наївні громадяни вірять казкам влади про те, що саме союзники вимагають переговорів, проблема нашого довірливого і зазомбованого єдиним марафоном люду.


Бажання переговорів це суто фішка Єрмака, який вже двічі за спиною союзників намагався підписати мирні договори, відправляючи на самі переговори склад злочинців, ватників та колаборантів. Одного вбили наші спецслужби, бо був потрійним кротом, іншого звільнили з Міноборони за корупційні скандали, третій з групи Єрмака зайняв посаду другого і вже навіть встиг звільнити бойового генерала Хоренка.


Кріт на кроту і кротом поганяє. Ми то з цим нічого вдіяти не можемо, а от союзникам я не заздрю: вичищати цю кротівню потрібно роками. І всі вони зайшли у 2019 році, коли народу зламали мізки брехнею, наклепами та популізмом, що межує із безглуздям...

https://t.me/beneficiaryvlady

Немає коментарів:

Дописати коментар