ПРОСМОТР БЛОГА ПО СТРАНАМ МИРА

пʼятницю, листопада 17, 2023

Ау! А де друг дитинства видатного діяча сучастності товарищ Баканов?

Софія Федина

Підкажіть, а що там Баканов? Де він? Де кримінальні провадження і відповідальність за розплід гебні в силових структурах і непідготовку до вторгнення?

А де санкції/кримінальні справи проти портнова? Починаючи з погроз журналістам і завершуючи формуванням списків тих українців (активістів, майданівців, патріотів), яких треба винищити?

 

А що там з татаровим, який розказував, що люті майданівці б'ють мирних беркутів? 

А чи є кримінальні справи за зневагу до честі і гідності військовослужбовців тим депутатам, які пропонували ВБИВАТИ військових за непокору?

А може кримінальні справи проти тих чинуш, які інспірували підозри бойовим генералам за ОБОРОНУ України?

А чи звільнені усі викладачі, які всупереч Закону України викладають московською і знущаються з україномовних студентів?

А що там з ліквідацією московської церковної агентури? Взагалі таке враження, що ОПУ з ними намагається домовитися, а не заборонити.

А що там з позаштатними радниками, які здавна працювали на Дугіна і КО?

А може ми маємо пачку підозр і притягнення до відповідальності усіх медіа-осіб-легкої-поведінки, які роками паплюжили Україну, її захисників, патріотичні наративи?


Список запитань можна продовжувати. (напишіть хто які і щодо кого має в коментарях.)


Але якось ця вся ситуація виглядає як мінімум дивною і контрольованою зверху. Якісь скособочення і агресивний ігнор 99% тих, хто роками знищує державу. 

Якийсь режисер грає свій сценарій. І він явно не для захисту інтересів України.

https://t.me/Sofiya_Fedyna

Немає коментарів:

Дописати коментар