ПРОСМОТР БЛОГА ПО СТРАНАМ МИРА

суботу, листопада 25, 2023

Брехали і приховували

 

Victoria Joy 
Джон Сміт

🔴 Генерал Наєв написав першу з часів вторгнення статтю і відкрив завісу про причини провальної неготовності до вторгнення. 

1. "Розвідувальні органи України в жодному із офіційних документів чіткої інформації щодо конкретної дати та часу початку агресії не надавали" ⓒ 

Ось так. 

Буданов розповідає, як: "23 числа, приблизно, здається, о 14:30, ми чітко отримали інформацію, що о четвертій ранку буде початок і як саме. Це було доведено до першої особи держави".

А от генерал Наєв каже, що жодного документу про конкретну дату наступу не отримав. 

Тобто глава ЦРУ Бернс передав Зеленському інформацію про плани нападу РФ: ► (16 січня Зеленському) «Була розкрита певна кількість деталей, наприклад, російські наміри захопити аеродром на північному заході від Києва під назвою Гостомель і використати його як платформу для висадки повітряно-десантних сил, а також щоб пришвидшити захоплення Києва». 

І навіть дружина Буданова це підвтерджує: "Чоловік увечері 23 лютого сказав мені, що о 5.00 почнеться повномасштабне вторгнення. Ми зібралися і поїхали до нього на роботу, і з того часу ми перебуваємо не вдома". 


Але Зеленський отриману від ГУР і ЦРУ розвідувальну інформацію від генералів ПРИХОВАВ.❗️

Однією цією дією Зеленський вчинив злочин – його злочинна бездіяльність є прямою причиною неготовності країни до війни. 

Слова Наєва підтверджує командир 4-ї бригади НГУ полковник Артем Іллюхін: "Даних про підготовку удару на Гостомель у командування 4-ї бригади на той час не було" ⓒ 


Але ідемо далі. 

Приховавши від військового керівництва дані ЦРУ і ГУР Зеленський ввечері 23 лютого 2022 присипляє всім пильність:

"Причин для вашої безсонної ночі немає" ⓒ 

Сказавши це, Зеленський лягає спати. 


2. Натомість генерал Наєв повідомляє наступне: розхолоджуюче базікання клоуна він не послухав, спати не ліг, довірився своїй "чуйці" і віддає наказ командувачам всім разом почати безсонну ніч:  "Начальник моєї розвідки підтвердив ймовірність загострення, а мої внутрішні відчуття підказали мені, що вторгнення може статися саме 24 числа. Тому я одразу викликав всіх сімох командувачів угруповань та наказав їм до 4 години ранку 24 лютого привести війська у готовність до відбиття агресії. 

О 2 годині ночі, за кілька годин до початку повномасштабної війни, я прибув до центру управління, де вже зібрались начальники всіх центрів та відділів, і наказав їм всім зайняти свої робочі місця та бути готовими до бойового управління. А за кілька годин стало зрозуміло, що це передбачення було вірним"

В нашій країні окрім ідіотів є багато дорослих і відповідальних людей. Саме тому, що вони не послухали розхолоджуюче базікання президента, і навіть діяли йому всупереч, ми уникнули смерті.   ⬇️⬇️⬇️

Переслано  https://t.me/victoriajoy21

Немає коментарів:

Дописати коментар