ПРОСМОТР БЛОГА ПО СТРАНАМ МИРА

вівторок, січня 02, 2024

Криваві злочинці 21 століття!

 

Олексій Голобуцький

До 115-го дня народження Степана Бандери росіяни шахедом повністю знищили музей генерал-хорунжого УПА Романа Шухевича у Львові на Білогорщі.  Втрачені меморіальні речі Романа Шухевича: стіл, крісла, фотель, фортепіано, а також погруддя Романа Шухевича авторства Михайла Черешньовського та скульптура Степана Бандери авторства Ярослава Троцька. Близько 600 одиниць експонатів музею у безпеці. Їх від початку повномасштабної війни перенесли в інше місце.


Так само за ціль було обрано і університет в Дублянах, де 100 років тому навчався Степан Бандера: там через падіння уламків зруйновані дах на площі 600 кв. м та перекриття на площі 120 кв. м, знищені 5 вікон. Пам'ятник Степану Бандері перед корпусом лишився неушкодженим.

==

Просто ще один штрих до причин війни: Москва понад 300 років воює з українством як таким - з нацією, історією, державою, мовою, культурою, героїкою, вірою... Тобто, 2022-го просто почався черговий етап тристолітнього протистояння, котре ніколи не припинялось. Просто іноді нас вбивали менше, а іноді - всіх, до кого дотягнулись.


Росіяни щиро мають на меті нас повністю знищити. Тож всі ці офіційні заяви про переговори, перемир'я, компроміси, "захист мирного населення" - це розмови на користь бідних. Ні про що. Кожне відтермінування буде просто використано для накопичення зброї і уточнення цілей.

https://t.me/allgolobutsky

Немає коментарів:

Дописати коментар