понеділок, січня 15, 2024

Чергова безкарна проросійська воша із фракції Слуг Народа в Верховній Раді.

 

Олексій Голобуцький

Нардеп Безгін, якому світить 10 років за бізнес з депутатами рф, продовжує приймати закони в Раді

Наразі «Слугу народу» Віталія Безгіна звинувачують у зазіханні на територіальну цілісність та недоторканість України (!). Державне бюро розслідувань веде відповідне провадження. Безгіну загрожує 10 років в’язниці. Два тижні тому інформація стала публічною. І що далі? А нічого.

 


Безгін ходить в Раду. Безгін голосує. На Безгіна мають вплив російські депутати, а від Безгіна залежать українські закони. Під час війни! Це як взагалі?  


У 2020-му році Безгін оформив в Криму довіреність на продаж своєї квартири в Євпаторії на депутатку «парламенту Криму» від путінської «Єдиної Росії»  – Галину Герасимову. Квартиру продали за законами росії. Таким чином, народний депутат Безгін фактично визнав російське законодавство в Криму і вчинив правопорушення, передбачене Кримінальним кодексом України.


Головне слідче управління ДБР розпочало досудове розслідування у справі народного депутата від партії «Слуга народу» Віталія Безгіна за ч. 2 ст. 110 КК – зазіхання на територіальну цілісність та недоторканність України, вчинене представником влади. Стаття передбачає від 5 до 10 років ув’язнення.


Тобто, якщо ти «слуга», то можеш проходити, наприклад, по держзраді і одночасно ходити на фракції монобільшості, ухвалювати доленосні для країни рішення; можеш мати доступ до державної таємниці, незважаючи на стосунки з депутатами з рф; можеш мати бізнес з рф, якщо ти «слуга». Цього «не помітять». Чи «ета другоє?»

https://t.me/allgolobutsky


Немає коментарів: