пʼятницю, червня 14, 2024

Русские зі зброєю в руках-це не окупанти..це туристи в Україні. Ну не довб@йоби. .Добавить нічого!

 

Олег Шарп

🍁 Бійці Третьої окремої штурмової бригади ЗСУ захопили в полон одразу 30 російських окупантів. 

Відео з фрагментами захоплення росіян та їх інтерв'юванням оприлюднене на YouTube-каналі 3-ї ОШБр ( https://www.youtube.com/watch?v=UpBDLGAdplo)


Як зазначили українські захисники, цих 30 окупантів захопили у полон на різних напрямках фронту. У цьому ж відео окупанти розповідають, що пережили та як саме потрапили у полон:


"Нас 70 осіб поїхало, за кілька годин тільки 9 живих. Одні трупи в посадці, за годину — 60 осіб немає", — розповів один з росіян.


Інший окупант зазначив, що російське командування дало наказ йти на штурм. Його група складалась з чотирьох осіб, за ними вийшла ще одна група у складі п'яти окупантів, проте вижив лише він один. Їм вдалось пройти близько 300 метрів.


Ще одного росіянина вдалось захопити у полон завдяки винахідливості українських захисників. На одній з позицій поблизу Авдіївки в окупантів близько десяти днів не змінювався пароль. Українські бійці дізнались цей пароль та за його допомогою виманили окупанта до себе.


Коли в одного з полонених запитали, чи вважає він себе агресором, адже вдерся на територію іншої держави зі зброєю, він відповів "ні" та пояснив це тим, що недовго пробув в Україні, а наказ сюди їхати йому надало військове командування РФ. 


Це мене найбільше повеселило. Мовляв, якщо окупант приїхав в Україну зі зброєю вбивати українців, але його одразу взяли у полон, то він не окупант, а щось на кшталт туриста. Ну, не довбо@оби? 🤷‍♂️

Немає коментарів: