ПРОСМОТР БЛОГА ПО СТРАНАМ МИРА

пʼятницю, серпня 09, 2024

10 хороших новин на сьогодні

Вячеслав Мазуренко


👉🏻Непереможна українська армія нарешті напала на Росію. Поки росіянські літаки мирно бомбили Сумську область, сонечки, які тимчасово воліють залишатися неузнаними, з підрозділів, які тимчасово воліють залишатися неназваними, віроломно, без оголошення війни, з особливим цинізмом і відчуттям расової переваги, зайшли у Курську область, взяли під контроль газову станцію в Суджі, спалили кілька танків, взяли кілька десятків полонених, збили вертушку і просуваються до Курської АЕС.


Лапті від цього двіжу так охуїли, що навіть знизилася кількість боєзіткнень на інших ділянках фронту, причому чи не вдвічі. Захарова вчора вже майже просила ворожий Захід захистити Росію від України. Захід, вдавившись ліверною ковбасою і як слід відкашлявшись, відповів, що це справа України, як їй вести війну, але раптом що, вони проти ескалації.


Залишилося зрозуміти: якщо з території України по Росії бити західними озброєннями не можна, то з території Росії по території Росії – норм?


👉🏻Надійшла перша партія F-16 і вони вже збивають росіянські ракети. А як трішечки пообвикнуть, візьмуться за росіянські бомбардувальники і штурмовики. Єбейший момент тут полягає у тому, що F-16 хоч і мало, але їхні ракети значно далекобійніші. Так шо да здравствует геноцид российских льотчіков!


👉🏻День чф рф у Севастополі вперше за всю його позорну історію існування, пройшов без параду кораблів. Тому що нема більше ніяких кораблів, і нема більше ніякого города русскіх моряків, як і російського Криму ніколи не було, і гідролапті, здається, це усвідомили першими.


👉🏻 Наша постійна рубрика «гієна огнєнна». На росії прорвало вже четверту дамбу за два тижні. Сталося це в Дальнєрєченську (Приморський край). Перед цим в Челябінській області, в Карелії і в Бурятії. Будинки потопило, мости позносило, купу лаптів потонуло безвісти, владі похуй, мешканцям запропонували рятуватися самотужки, все як ми любимо.


👉🏻 В Єкатеринбурзі співробітники «НВО автоматики» вперше за два роки почитали українські новини, після чого на підприємстві загорілося, і навіть почали обвалюватися дах і стіни у цехах. «НВО автоматики» виготовляєло електроніку для ракет


👉🏻 Одеса нарешті позбулася вулиці Пушкіна і бульвару Жванецького. Досі є особи, які відбили собі щелепу об гугл, тому продовжують запитувати: что вам Жванєцкій сдєлал, он же адесіт. 

А власне нічого не сдєлал. Кавалер ордену від Путіна з 2019 року. І Пушкін теж нічо не сдєлал, просто російська імперія засцяла всі наші центральні площі і вулиці цими ленінами і пушкінами. Просто замість наших митців стояли ці йобані, чужі нам в усьому істукани загарбників. 


👉🏻Гуси Буданова вкотре вдало відбомбилися по аеродрому Оленья, внаслідок чого стратегічний бомбардувальник-ракетоносець Ту-22М3 перетворився на ловушку для мідій. 


👉🏻Китай перекрив болотному рейху 80% платежів у юанях. Тамтешні банки більше не хочуть працювати з будь-яким юанем, який має російський слід, бо американські санкції

Кругом, кругом одні врагі...


👉🏻Тепер ще й повстанці-туареги. Ці красуни влаштували засідку і забаранили близько сотні вагнерівців, кількадесят взяли у полон і вирішили подарувати їх нам на знак солідарності 

Якщо вам не пропонували у подарунок 20 полонених з вагнера, може не така ви вже і хороша людина 😈


👉🏻Блискавка влучила в росіян біля головного храму армії РФ в парку «Патріот». Це той випадок, коли заголовок перевершив все, що я могла пожартувати з цього приводу


👉🏻А, і ще воєнкору Євгенію Поддубному в Курській області відірвало хуй

Переслано https://t.me/valentynaeminova


Немає коментарів:

Дописати коментар