ПРОСМОТР БЛОГА ПО СТРАНАМ МИРА

пʼятницю, липня 11, 2014

Тим, хто радісно продавав Україну, висловлюючись за "суверенітет" Криму і східних областей. Це ви, саме ви, розв'язали війну.

Усі, хто голосував за "республіки", я кидаю вам звинувачення!

Тим, хто голосував за "республіки". Тим, хто радісно продавав Україну, висловлюючись за "суверенітет" Криму і східних областей. Це ви, саме ви, розв'язали війну. Це ви, саме ви, занурили в кров по самі лікті руки гіркиных-болотовых. Це ви, передусім, винні в тому, що вбивають моїх друзів, яких я ніколи не зможу повернути.Це ви їх убили. Саме ви!
Скажете, висловлююся занадто емоційно, занадто нестримано? А я і не приховую, що говорю емоційно і нестримано. Тому що не можна стриматися, коли йдеться про вас - тих, хто голосував. Коли йдеться про тих,хто приніс мені горе і відчай. Це ви бігали по вулицях міст і селищ Криму і Донбасу, розмахуючи чужими прапорами.Ви кричали, що вам не потрібна Україна і ви"повертаєтеся на свою батьківщину в Росію". Ви збрехали. Ви не повернулися на свою "батьківщину". Ви,як щури, сховалися в льохах, і там сьогодні обурюєтеся"безладами". Вам не подобається, що у ваші будинки лізуть озброєні дебіли, що у ваших містах бракує солі і хліба, світла і води.